SaPKoon myös kokelaita

MESTIS / Uutinen
Uusimpien sopimuspelaajien lisäksi Savoon suuntaa myös neljä pelaajaa antamaan näyttöjä. SaPKo testaa kahta maalivahtia ja kahta laitahyökkääjää.

Mestikseen nousseella SaPKolla on jo sopimus kahden maalivahdin kanssa, mutta joukkoon yrittävät mahtua myös Pekka Kankaanranta ja Jyrki Rajala. Reilun viikon päästä 22 vuotta täyttävä Kankaanranta on Forssan Palloseuran kasvatti, muttei ole pelannut aiemmin Mestis-tasolla. Viime kaudella kankaanranta vartioi HcM:n rivejä Suomi-sarjassa. Miehellä on kokemusta samalta sarjatasolta myös Titaanien ja Ahmojen maalin suulta.

20-vuotias Jyrki Rajala puolestaan esiintyi jo viime kaudella SaPKon edustusmiehistössä. Kalajoella kiekko-oppinsa saanut nuorukainen pääsi maalirautojen väliin kolmessa ja oli kokoonpanossa 24 Suomi-sarjakamppailussa.

Myös laitahyökkääjä Ville Virta, 24, on entuudestaan tuttu kaveri Savonlinnassa. SaiPa-kasvatin ottelut Suomi-sarjassa jäivät viime kaudella kuuteen, mutta kahdella aiemmalla kaudella raamikas Virta on hyökännyt tehokkaasti SaPKossa.

Toinen tryout-hyökkääjistä, Petri Tynkkynen, on kiekkoillut viime kaudet SaiPan A-nuorissa. 21-vuotias Tynkkynen iski viime kaudella SaiPa-junioreille kuusi ja syötti kahdeksan maalia. Miesten sarjoista hänellä on kokemusta PePon Suomi-sarja-joukkueesta kaudelta 2003-04.

Lähde: finhockey.fi

» Lähetä palautetta toimitukselle