Mattila KooKoon paidassa jo perjantaina

MESTIS / Uutinen
Alkukauden Englannissa kiekkoillut Mikko Mattila palaa KooKoon riveihin. Kokenut hyökkääjä nähdään jälleen kasvattiseuransa paidassa jo perjantain LeKi-ottelussa.

Fyysiseenkin peliin kykenevä Mattila oli viime kaudella niin KooKoon kuin koko Mestiksenkin kärkihyökkääjiä. Hän iski 44 runkosarjaottelussaan oman piste-ennätyksensä 17+23. KooKoo neuvotteli kapteeninsa kanssa jatkosopimuksesta kesällä, mutta Mattila päätti tuolloin jatkaa uraansa ulkomailla.

Hyökkääjän pelit Chelmsford Chieftansin joukkueessa sujuivatkin tehokkaasti, sillä 13 ottelustaan keräämillä tehopisteillä 10+19 kouvolalainen oli joukkueensa pistehai ja koko Englannin Valioliigankin pistepörssin kärkinimiä. Mattila päätti kuitenkin aiemmin tällä viikolla jättää joukkueen ja palata kotimaisemiin. Chieftains harmittelee kotisivuillaan tehokkaan vahvistuksena päätöstä, johon vaikutti pelintaso ja vähäiset harjoitusmäärät sumujen saarilla.

– Teemme taustalla koko ajan työtä myös ensi kautta varten. Urallaan monessa maassa pelannut Mattila tuo meille runsaasti kokemusta: niin joukkueeseen kuin seuran organisaatioonkin, KooKoon toiminnanjohtaja Arto Sirviö kertoo.

30-vuotias Mattila on pelannut urallaan Englannin lisäksi myös Tanskassa, Italiassa, Ruotsissa ja Hollannissa. Mestis-pelejä miehellä on tilillään parisensataa.

» Lähetä palautetta toimitukselle