KooKoo pestasi Arto Sirviön

MESTIS / Uutinen
Arto Sirviö on KooKoon uusi toiminnanjohtaja. Entinen maajoukkuepeluri tunnetaan viime vuosilta työstään KalPassa ja Sportissa.
haastattelu

Sirviö innoissaan uudesta haasteesta.
[lue lisää]

– Haluamme selkeyttää toimintaamme tehokkaammaksi ja ammattimaisemmaksi kaikilla osa-alueilla. Vaihtoehdoiksi ei jäänyt muuta kuin etsiä sellainen henkilö, joka pystyy auttamaan meitä siinä, Kouvolan Edustuskiekko ry:n puheenjohtaja Jouni Frimodig kertoo.

– Haimme tehtävään osaajaa, jolla on kokemusta niin pelaajana kuin muistakin tehtävistä jääkiekon saralta ja Arto Sirviö on osoittautunut sellaiseksi yhteydenpitomme aikana. Uskon, että hyvällä yhteistyöllä ja Arton vankalla kokemuksella saamme Kouvolan kiekkoilun näyttämään siltä kuin sen pitääkin, hän jatkaa.

45-vuotias Sirviö on toiminut viimeksi kuopiolaisen KalPan toimitusjohtajana. Ennen KalPa-pestiään hän valmensi Vaasan Sportia. Pelaajaurallaan Sirviö kiekkoili SM-liigan ohella myös pitkään Ruotsissa. Maaotteluita miehelle kertyi reilut viisikymmentä.

– Uuteen lähteminen ja uuden avaaminen Kouvolassa on mahtava tilaisuus ja haaste. On mahtava tilausuus ja haaste lähteä viemään Kouvolassa uutta projektia ympärillä olevien ihmisten kanssa; hallituksen ja koko organisaation, johon kuuluu paljon ihmisiä aina järjestyksenvalvojista ja myyntihenkilöistä lähtien, Sirviö sanoo.

– Heti alkutaipaleella on paljon mietittävää ja tekemistä. Isolla mielenkiinnolla ja fiiliksellä olen tähän juttuun lähdössä ja tarkoituksena on kehittää itseään samalla kun organisaatiokin kehittyy, kuvailee tuore toiminnanjohtaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle