Kiekko-Vantaa vaihtoi valmentajaa

MESTIS / Uutinen
Selvästi odotettua heikommin koko kauden pelannut Kiekko-Vantaa on erottanut päävalmentajansa Niki Anderssonin. Vantaalaisten piiskuriksi nousee Pekka Siikala kakkosvalmentajan paikalta.

Kiekko-Vantaa lähti kauteen kovin tavoittein, mutta esitykset kaukalossa eivät ole olleet odotusten mukaisia. 40 ottelustaan 31 pistettä kerännyt joukkue on sarjataulukossa yhdeksäntenä, kun jäljellä on viisi ottelua. Lähin takaa-ajettava on tosin edellä vain maalieron turvin.

Vuodenvaihteen jälkeisistä yhdeksästä pelistään Kiekko-Vantaa on saalistanut yhdeksän pistettä. Viime torstain ja perjantain otteluissaan lohipaidat jäivät kuitenkin pahasti sarjan kärkipään seurojen Sportin (0-6) ja TuTon (8-1) jalkoihin.

Vantaalaisten seuraava peli on jo sunnuntaina Jokipoikia vastaan. Seura etsii Pekka Siikalalle valmentajaparia mahdollisimman nopealla aikataululla.

Kyseessä on kauden toinen valmentajanvaihdos Mestiksessä. Mikkelin Jukurit erotti perjantaina Reijo Ruotsalaisen.

Kauden loppuminen ennen aikojaan tuli Anderssonille tutuksi jo viime kaudella, jolloin hän joutui jättämään Kirkkonummen Salamoiden valmennusvastuun runkosarjan loppumetreillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle