Haukkojen tulevaisuus katkolla

MESTIS / Uutinen
Mestiksessä pelaavan Järvenpään Haukkojen tulevaisuus on vaakalaudalla. Hallituksen puheenjohtaja Jouni Malmivaara kertoo seuran lähettämässä tiedotteessa, että pitkään jatkuneen taloudellisesti tappiollisen toiminnan vuoksi on mahdollista, että seura ei pelaa Mestiksessä enää ensi kaudella. Lopullista päätöstä asiassa ei kuitenkaan ole vielä tehty.

Haukkojen puheenjohtaja Jouni Malmivaara kertoo seuran tiedotteessa, että Haukkojen toiminta on jo pitkään ollut tappiollista. Malmivaaran mukaan tilanne oli äitynyt jo pahaksi vuosituhannen vaihteeseen mennessä, mutta toimintaa saatiin tervehdytettyä ja alun perin yli 56.000 euron velka lähes puolitettua Järvenpään kaupungin kanssa solmitun sopimuksen avulla. Tänä talvena tulotilanne alkoi kuitenkin jälleen heikentyä ja velkaa kertyä lisää.

tausta

"Kyllähän tämä selvä hätähuuto on"
[lue lisää]

Jo vuosia Mestiksen selvästi pienimmällä budjetilla tahkonneen Haukkojen tilinpäätökset ovat Malmivaaran mukaan olleet tappiollisia jo vuonna 1996 syntyneen KJT edustuskiekkoilun tuki ry:n perustamisesta lähtien. Rahavajetta on ollut noin 30-40.000 euroa vuodessa, mikä on johtanut velkaantumiseen, jota on yritetty helpottaa päävelkojien kanssa sovituilla maksujärjestelyillä ja hallituksen jäsenien panostuksilla.

Toimintansa tervehdyttämiseksi ja tulevaisuuden turvaamiseksi Haukat tarvitsisi noin 30.000 euroa lisää rahaa kaudessa. Puheenjohtaja Malmivaara vetoaakin Keski-Uudenmaan jääkiekkoilun ystäviin toteamalla, että jo 200 kausikortin myyminen takaisi jatkamisen ja tilanteen rauhoittumisen.

Malmivaaran mukaan Haukkojen hallitus kokoontuu kesäkuun lopulla miettimään jatkovaihtoehtoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle