Sami Kapanen hyppää kaukaloon etuajassa

MESTIS / Uutinen
622 NHL-ottelua pelannut Sami Kapanen liittyy KalPan kokoonpanoon joulukuun alussa. Laitahyökkääjä pelaa ensimmäisen ottelunsa 2.12. KooKoota vastaan.

Sami Kapasen pelaaminen KalPassa on näyttänyt todennäköiseltä elokuusta lähtien, jolloin Kapanen sekä Kimmo Timonen solmivat puolen kauden mittaisen esisopimuksen seuran kanssa. KalPan pääomistajat lupautuivat pelaamaan joukkueessa kevätkaudella, jos NHL:n työsulku jatkuu yli vuodenvaihteen. Kapasen pelaamisen kerrottiin perhesyiden takia olevan lähinnä keikkaluonteista.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, liittyykö Kapanen joulukuussa KalPan vakiokokoonpanoon. Laitahyökkääjä ei ole Sveitsissä ja Ruotsissa käyneestä Timosesta poiketen pelannut syksyn aikana otteluakaan. Kapasella on vuosi jäljellä sopimuksestaan NHL-seura Philadelphia Flyersin kanssa.

Kapanen on pelatessaan Mestiksen kolmas työsulkuvahvistus. KalPan kokoonpanoon liittyi jo lokakuun alussa yhdysvaltalainen Adam Hall, joka pelaa Kuopiossa työsulun päättymiseen asti. Sarjajumbo Jokipojat puolestaan hankki vastikään riveihinsä tshekkihyökkääjä Pavel Brendlin.

KalPa johtaa Mestistä sarjan ylivoimaisesti parhaalla maalierolla (+61). Joukkue on pelannut 18 ottelua, joista se on kerännyt tililleen 17 voittoa. Pistepörssissä KalPan pelaajat miehittävät neljä kärkisijaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle