Timo Willmanille yhden ottelun pelikielto (päivitetty)

MESTIS / Uutinen
FPS:n kovaotteinen puolustaja tirvaisi KooKoon Atte Pentikäistä ottelun jälkeen käytävällä tuomarikopin edessä, mikä johti yhden ottelun pelikieltoon.
haastattelu

Puolustuksen puheenvuoro: Atte Pentikäinen

KooKoo-puolustaja kertoo oman versionsa tapahtumista.
[lue lisää]

Pentikäisen provosointi tuotti miehelle itselleen kymmenen minuutin käytösrangaistuksen ajassa 60:00 ja Willmanille pelirangaistuksen käytöksestä.

- Mä kävin itse siitä tuomareille sanomassa ja pojat oli vähän pihalla, mutta laittoivat kuitenkin siitä sitten minuutteja. Eikä siinä mitään, niinhän siinä pitikin, Willman kertoi.

Koko kauden Willmanilla on ollut omat taistonsa KooKoota vastaan. Edellisessä Kouvolan ottelussa Willman passitettiin ulos mailanpäällä lyömisestä, ja ensimmäisessä ottelussa KooKoota vastaan alkukaudella Willmanilla oli asiaa katsomoon. Willmanin mukaan päänaukomista on esiintynyt koko kauden, mutta Pentikäisen tuulenhalkojan avaaminen lopetti urputuksen siihen.

- Jos tuollainen porukka mikä kitisee ja inisee ei pysty puolustamaan itseään, niin minkä minä sille voin. Siihen loppui se kitinä, Willman linjasi.

- No ellei tämä kitinä lopu niin näin käy toistekin. Kyllä mä mielelläni sen pelin tuosta istun, Willman naureskeli.

Lauantaina FPS:lla on edessään elintärkeä ottelu Hermestä vastaan, jonka Willman nyt joutuu huilaamaan. Willman toivoo kertautuvaa panosta muulta porukalta, kun miestä itseään ei jäällä nähdä.

- Jätkien pitää vaan tsempata nyt kun sieltä on yksi kaveri pois. Olihan meillä tuossa KooKootakin vastaan paikkamme, mutta ei vaan mennyt sisään. Tärkeä matsi kuitenkin lauantaina ja pinnat on otettava, tuumasi ottelua katsomosta käsin seuraava Willman.

» Lähetä palautetta toimitukselle