Peliitoille lisää testipelaajia

MESTIS / Uutinen
Ilmettään kevään ja kesän aikana täysin uuteen uskoon laittanut heinolalaisjoukkue Peliitat testaa Henri Turtiaisen ja Henri Grönholmin kyvyt ennen syyskuun puolivälissä alkavaa sarjakautta.

Viimeiset kolme kautta HC KSNK:n maalia Suomi-sarjassa vartioinut KooKoo-kasvatti Henri Turtiainen, 23, hakee pelipaikkaa Peliitoista.

Toinen uusi testipelaaja on puolestaan viime kaudella K-Vantaan paidassa kahdeksassa Mestis-ottelussa yhden syöttöpisteen merkkauttanut, mutta pääosan männäsesongista Suomi-sarjajoukkue KJT TuusKin paidassa viettänyt 23-vuotias puolustaja Henri Grönholm. Tuusulalaismiehistössä selkeästi suuremman roolin saanut Grönholm paukutti sarjatasoa alempana 13 kamppailussa tehot 1+4.

Sen sijaan viime kaudella lähinnä HeKin A-nuorten maalia vartioinut ja samalla heinolalaisten edustusmiehistön vahvuuteen kuulunut maalivahti Lauri Rämö, 19, on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Peliittojen kanssa.

Peliitoilla on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 21 pelaajasopimusta ja kuusi try-out-sopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2011–2012.


Henri Grönholm yrittää murtautua Peliittojen ensi kauden miehistöön try-outin kautta.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle