Tomas Jasko palaa Jukureihin

MESTIS / Uutinen
Mestiksen kärkijoukkue Jukurit ja slovakkihyökkääjä Tomas Jasko ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. Jasko palaa jukuripaitaan kotimaansa pääsarjajoukkue HK SKP Popradista.

Laitahyökkääjä Tomas Jasko, 27, on pelannut kolmen viime kauden aikana 92 SM-liigaottelua tehoin 15+22=37. Mestiksessä Jaskolle on kertynyt urallaan 75 ottelua tehoin 40+35=75, joista tällä kaudella Jukureissa pelaamissaan kahdeksassa ottelussa mies nakutti komeat 14 (7+7) tehopistettä.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Tomas Jaskon Jukureihin loppukaudeksi, iloitsee Jukureiden toimitusjohtaja Toni Maczulskij joukkueen uudesta vahvistuksesta.

– Tomas osoitti tänä kautena meillä käydessään olevansa todella tehokas hyökkääjä tähän sarjaan ja hän tulee omalla osaamisellaan auttamaan joukkuetta kevään koitoksissa.

Viimeisimmän kuukauden Jasko vietti Slovakian pääsarjassa HK SKP Popradin joukkueessa, jonka paidassa hän pelasi 12 ottelua ja teki tehot 4+3=7.

– On erittäin hienoa päästä mukaan Jukureihin, koska tunnen hyvin joukkueen toimintatavat ja Jukurit on osoittanut kuuluvansa Mestiksen kärkeen, toteaa Jasko paluustaan jukuripaitaan.

– Haluan tuoda joukkueeseen vieläkin lisää tehoja, jotta menestymme mahdollisimman hyvin.


Jasko palaa Jukurien riveihin.
Petri Lyytikäinen

» Lähetä palautetta toimitukselle