Ylönen valmiina tv-otteluun

MESTIS / Haastattelu
Kajaanin Hokin 21-vuotias puolustaja Antti Ylönen on valmiina, kun kiekko putoaa jäähän torstai-illan tv-ottelussa Forssassa. Ylösen mukaan kajaanilaisjoukkue lähtee hakemaan ottelusta voittoa, mutta ei odota pelistä helppoa.

Hokki on vienyt tällä kaudella nimiinsä kaikki kolme keskinäistä kohtaamista. Ylönen on kiekkoillut niistä kahdessa, sillä lokakuisen vierasottelun aikaan mies kantoi Kärppien petopaitaa. Kahdessa jälkimmäisessä pelissä pienikokoinen Limingasta lähtöisin oleva kiekkoilija on ollut mukana, joten vihreäpaitainen joukkue on miehelle tuttu.

Sarjassa kolmantena oleva Hokki kohtaa torstai-iltana joukkueen, joka on pystynyt kauden aikana vain neljään voittoon. Ylönen ei kuitenkaan pidä ottelua ennakkoon helppona.

- Forssassa on vaihtunut valmentaja ja joukkueeseen on tullut sitä kautta muutoksia. FPS pääsee lähtemään peliin altavastaajana eikä pelistä ole tulossa helppo. Tietysti lähdemme hakemaan voittoa, Ylönen kertoo.

Tulosta Hokki lähtee Ylösen mukaan hakemaan tutulla reseptillä.

- Yksinkertaisesti ja puolustuksen kautta pelaamalla tulee hyvä tulos.

FPS:n ja Hokin torstaisessa kohtaamisessa ovat paikalla myös Urheilukanavan televisiokamerat. Ylösen mukaan kameroilla ei ole vaikutusta Hokin peliin tai pelaajiin.

- Ei ne vaikuta, kyllä jokainen on pelannut sen verran tv-kameroiden edessä. Ei pitäisi eikä saisi vaikuttaa.

Kamerat ja televisiointi tuovat kuitenkin jotain hyvää.

- Positiivisella tavalla nostaa lisää sykettä peliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle