Valitut palat menneeltä Mestis-kaudelta

MESTIS / Artikkeli
Uusi kausi tömistelee jo porstuassa, mutta palataan vielä toviksi menneeseen. Tähän juttuun on koottu Jatkoajan raporteista nasevimpien kommenttien lisäksi kehut ja moitteet tuomareille sekä kolmen pelaajan kausi ottelu ottelulta.

Kommenttien kausi

Kuka koutsi suunnitteli takovansa järkeä pelaajien päähän mailalla, ja minkä joukkueen kopissa hoilattiin Hoosiannaa? Muun muassa nuo makupalat löytyvät tästä jutusta.

Willman vai ilman

Mestis-kauden seuratuimman pelaajan tittelistä ei todellista kisaa saa aikaiseksi tekemälläkään. Teemu Kuusiston, Jaakko Suomalaisen, Samuli Suhosen ja muiden huippujen esitykset olivat kevyttä kauraa verrattuna Forssan järkäleen keräämään huomioon. Omat rakastivat, muut rakastivat vihata. Oli sitten puolesta tahi vastaan, niin yhtä asiaa ei voi kiistää: Timo Willman toi rutkasti väriä harmaisiin Mestis-kaukaloihin.

Kuusiston kolmekymmentäkuusi kassia

Sportin Teemu Kuusisto oli Mestis-kauden 2003-04 tehokkain ja paras hyökkääjä. Tähän juttuun on koottu maaliahneen laiturin osumat, joita oli 36.

Yksi maali ja 1425 torjuntaa

Runkosarja: 42 ottelua ja 2475 minuuttia. 1138 torjuntaa, seitsemän nollapeliä, 1,99 ja 93,28%. Playoffs: 9 ottelua ja 531 minuuttia. 287 torjuntaa, yksi nollapeli, 2,26 ja 93,49%. Jääkiekkoihmisille äskeinen liturgia kertonee kaiken oleellisen Jaakko Suomalaisen kaudesta.

Näkymättömät miehet ja sylkykupit

Tuomarit Augerista Nilseniin

Tuomarit Nurmisesta Vuohtoniemeen

Kaikki tähän juttuun koostetut lainaukset ja katkelmat ovat siis peräisin Jatkoajan Mestis-toimituksen tuotoksista kaudelta 2003-04: otteluraporteista ja -ennakoista, uutisista ja haastatteluista. Alareunasta löytyy kokoajan nimi, mutta varsinaisesti nämä artikkelit on kirjoittanut Jatkoajan toimitus kollektiivisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle