Törmänen nousi Bernin päävalmentajaksi

MAAJOUKKUE / Uutinen
SC Bern antoi potkut päävalmentajalleen Larry Hurasille ja nimesi tämän tilalle Antti Törmäsen. Törmänen toimi ennen ylennystään Hurasin apuvalmentajana.

Sveitsiläisseura SC Bern tiedotti myöhään perjantai-iltana, että sen päävalmentaja Larry Huras on vapautettu tehtävistään. Suomalaisittain uutinen on mielenkiintoinen, sillä Hurasin paikan perii tämän entinen kakkosvalmentaja Antti Törmänen.

– Yhdessä uuden apuvalmentajansa Lars Leuenbergin [...] kanssa hän johtaa laivamme takaisin reitille, eli tarjoaa voittavaa ja kiinnostavaa jääkiekkoa. Olemme varmoja, että joukkueemme vastaa tähän haasteeseen, sanaili seuran toimitusjohtaja Marc Lüthi seuran kotisivuilla.

Bern on Sveitsin liigassa tällä hetkellä sijalla viisi, mutta se on hävinnyt kolme edellistä otteluaan. Lüthin mukaan heikentynyt menestys oli vain yksi osatekijä potkujen takana.

– Voitettuamme mestaruuden [Hurasin] ensimmäisellä kaudella menestyimme kohtalaisesti viime kaudella ja olimme lähellä finaalipaikkaa. Pelin viihdearvo ei kuitenkaan kohentunut, Lüthi perusteli.

Törmänen siirtyi Berniin Vaasan Sportin peräsimestä toukokuussa. Sportin hän johdatti viime kaudella Mestiksen mestaruuteen. Aiemmin Törmänen on valmentanut Bluesin B- ja A-junioreita. Lisäksi hän oli Jokereissa Hannu Aravirran apuvalmentajana syksyllä 2009.


Antti Törmänen siirtyy urallaan eteenpäin.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle