Titaanien päävalmentaja vaihtuu jälleen

MESTIS / Uutinen
Mika Iltola ottaa Titaanien valmennusvastuun kesken Mestiksen karsintasarjan. Iltola on laskutavasta riippuen jo kotkalaisten neljäs tai viides päävalmentaja tällä kaudella.

Runkosarjan lopulla kakkosvalmentajan paikalta vastuuvalmentajaksi noussut Pasi Eväkoski siirtyy syrjään henkilökohtaisten syiden takia.

Karsintasarjan lopun ajan valmennuksesta vastaavat seuran A-nuoria valmentanut Iltola, tämän apuna toiminut Kari Mehtonen, toiminnanjohtaja Tuomas Haanpää ja maalivahtivalmentaja Mika Lievonen.

Kaiken kaikkiaan Titaanien valmennuskuviot ovat saaneet kauden aikana surkuhupaisia piirteitä. Syksyllä joukkueen päävalmentajana aloitti seuran Mestikseen nostanut Jari Helle, jonka pesti loppui syksyn heikon menestyksen takia. Tilalle palkattiin Kari Rauhanen. Helmikuun puolessa välissä oli Rauhasen vuoro jäädä sivuun polvivamman vuoksi.

Eväkoski otti Rauhasen paikan, mutta jäi sivuun jo karsintasarjan toisesta ottelusta Oulussa Kiekko-Laserin vieraana. Peluutuksen ottelussa hoiti toiminnanjohtaja Haanpää.

Nyt valmennusvastuun ottava Iltola, 45, on tuttu mies kotkalaisessa jääkiekossa. Pelaajaurallaan hyökkääjä Iltola edusti Titaaneita 15 kauden ajan. Niistä kuuden kauden ajan hän oli joukkueen kapteeni.

Valmentajana Iltola on toiminut Titaaneissa kaudet 1998-2004. Yhden Kuusankosken Puhdin peräsimessä vietetyn kauden jälkeen hän on valmentanut ensin Titaanien B-junioreita ja nyt toista kautta A-nuorten joukkuetta.

Titaanit on tasaisessa karsintasarjassa kolmantena, kun kaksi kierrosta kuudesta on pelattu. Seuraavaksi joukkue kohtaa kotonaan Kirkkonummen Salamat kuluvan viikon lauantaina (15.3.) kello 17:00 alkavassa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle