Teräväiselle uran ensimmäinen NHL-maali, Blackhawks taipui Jetsille

Teuvo Teräväinen on juuri tehnyt ensimmäisen NHL-maalinsa ja tuuletukset ovat sen mukaiset.
Chicago Blackhawksin Teuvo Teräväinen iski uransa ensimmäisen NHL-maalin. Se oli kuitenkin lopulta laiha lohtu, sillä vierailija Winnipeg Jets oli parempi lukemin 4-2.

Blackhawks teki ottelun avausmaalin jo 53 sekunnin pelin jälkeen, kun Brandon Saad osui Marian Hossan syötöstä. Viiden minuutin pelin jälkeen Jetsin Anthony Peluso ja Blackhawksin Bryan Bickell ottivat nyrkein mittaa toisistaan. Kumpikin sai viiden minuutin tappelujäähyn. Sen lisäksi Pelusolle tuomittiin kahden minuutin jäähy aloittamisesta ja käytösrangaistus. Jets tasoitti ensimmäisen erän puolivälissä. Andrew Ladd kiersi maalin ja syötti Zach Bogosianille, joka tälläsi 1-1-tasoituksen suoraan syötöstä. Kaksi minuuttia myöhemmin tapeltiin jälleen. Tälla kertaa asialla olivat Blackhawksin Brent Seabrook ja Jetsin Jim Slater. Kummallekin tuomittiin viiden minuutin tappelujäähyt.

Maalittoman toisen erän jälkeen Jets siirtyi kolmannessa erässä johtoon yhdeksän peliminuutin jälkeen. Jets karkasi vastahyökkäykseen oman alueen kiekonriiston jälkeen ja lopulta Bryan Little päätti komean syöttökuvion iskemällä kiekon takatolpalta verkkoon. Lisää seurasi vain 20 sekuntia myöhemmin. Adam Lowry laukoi ja Chris Thorburn oli mailoineen välissä. Corey Crawford oli tilanteessa voimaton.

Blackhawks kavensi, kun kolmatta erää oli jäljellä kahdeksan minuuttia. Michal Rozsival katkaisi Dustin Byfuglienin avaussyötön ja syötti maalin eteen, josta Teuvo Teräväinen iski uransa ensimmäisen NHL-maalinsa. Jets kuitenkin sinetöi voittonsa, kun Ladd iski 4-2-lukemat tyhjiin 28 sekuntia ennen loppua.

Anaheim Ducksin Sami Vatanen saalisti syöttöpisteen, kun Ducks kukisti kotonaan New Jersey Devilsin 5-1. Isäntien hahmo oli kaksi maalia iskenyt Jakob Silfverberg. Hampus Lindholm, Corey Perry ja Patrick Maroon osuivat kukin kerran. Devilsin ainokaisen teki Martin Havlat.

CAROLINA -VANCOUVER 0-3

COLUMBUS - NY RANGERS 1-2

NY ISLANDERS - PITTSBURGH 6-3

NASHVILLE - WASHINGTON 4-3

CHICAGO - WINNIPEG 2-4

ANAHEIM - NEW JERSEY 5-1