Steve Tambellinista Edmontonin toimitusjohtaja

NHL / Uutinen
Edmonton Oilers nimitti seuran uudeksi toimitusjohtajaksi Steve Tambellinin. Samalla joukkueessa managerin postia hoitanut Kevin Lowe siirtyy urheilutoimen johtajaksi ja seuraa pitkään palvelleen Kevin Prendergastin uusi tehtävänkuva on apulaistoimitusjohtaja.

Steve Tambellinilla on pitkä ura Vancouver Canucksissa. Hän pelasi pelaajaurallaan Vancouverissa ja pelaajauran jälkeen hän toimi seuran erilaisissa johtotehtävissä peräti 17 vuoden ajan. Tambellinin viimeisin tehtävänkuva Vancouverissa oli seuran apulaismanagerina toimiminen.

Vancouverin lisäksi Tambellinilla on mittava ura Kanadan maajoukkueen erilaisissa johtotehtävissä. Tambellini oli kasaamassa vuoden 2002 Salt Lake Cityn Olympialaisten Kanadan joukkuetta. Lisäksi hän toimi esimerkiksi vuosina 2003 ja 2005 Kanadan MM-joukkueen managerina, kun maa voitti kultaa ja hopeaa.

Kevin Lowe toimi puolestaan Edmontonin managerina kesästä 2000 saakka. Vuonna 2006 Oilers meni Stanley Cupin finaaleihin, mutta Carolina Hurricanes oli parempi. Tuon kesän jälkeen Edmonton ei ole mennyt kahdella viime kaudella pudotuspeleihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle