Rangers täydentää sentteriosastoaan Jarret Stollilla

NHL / Uutinen
Jarret Stoll siirtyy ensi kertaa urallaan itäiseen konferenssiin.
Kuva © Getty Images
Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Jarret Stoll siirtyy vuoden sopimuksella länsirannikosta itärannikolle.

New York Rangers on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen kanadalaissentteri Jarret Stollin kanssa. Sopimuksen arvo on 800 000 dollaria. Viimeiset seitsemän kautta 33-vuotias Stoll ehti edustaa Los Angles Kingsiä, jossa hän oli voittamassa Stanley Cupia niin kesällä 2012 kuin 2014.

Stoll on varattu kahdesti NHL:ään. Hänet varasi alunperin Calgary Flames kesän 2000 varaustilaisuuden toisella kierroksella, mutta koska hän ei sopimukseen Flamesin kanssa ikinä päässyt, oli Stoll varattavissa uudelleen 2002, jolloin Edmonton Oilers varasi hänet toisella kierroksella. NHL-debyytinsä Stoll teki heti seuraavalla kaudella Oilersissa.

Stoll edusti NHL-uransa ensimmäiset viisi kautta Oilersia, kunnes hänet kaupattiin kesällä 2008 Kingsiin. NHL:ssä Stoll on pelannut yhteensä 792 runkosarjaottelua, joissa monipuolinen sentteri on merkkauttanut 379 tehopistettä. Uran 93 pudotuspeliottelua ovat lisäksi tuoneet 26 tehopistettä.

Viime kausi tuotti 17 tehopistettä 73 ottelussa Kingsissä, jonka kausi päättyi suureen pettymykseen, kun hallitseva mestari jäi pudotuspelien ulkopuolelle. Kanadalaispelaajan henkilökohtainen piste-ennätys on kaudelta 2005–06, jolloin hän nakutti 68 tehopistettä Oilersin nutussa.

Stollin ura Kingsissä sai ikävän lopun, kun häntä epäiltiin huhtikuussa kokaiinin hallussapidosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle