Pelaajaliikenne jatkuu Salamoissa

MESTIS / Uutinen
HIFK:n maalivahti Jan Lundell sekä hyökkääjät Eetu Holma ja Jermu Porthen pukeutuvat Salamat-paitaan torstain Mestis-kierroksella. Lisäksi hyökkääjä Janne Tuominen siirtyy Hermeksestä kirkkonummelaisten vahvuuteen ja jalkansa kuntoon saanut puolustaja Kai Öhberg palaa kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen.

Kaikki kolme HIFK:sta Salamoihin matkaavaa pelaajaa ovat edustaneet kirkkonummelaisryhmää jo aiemmin tällä kaudella.

HIFK:n kakkosmaalivahti Jan Lundell torjui alkusyksystä salamamaalilla kolme ottelua. Torjuntaprosentiksi jäi 88,04.

Keskushyökkääjä Eetu Holma käväisi Kirkkonummella yhden ottelun ajan, iski tehot 1+1 ja sai kolme Jatkoajan tähteä. Jermu Porthenin ensiesiintyminen salamapaidassa oli viikko sitten 0-4-tappio-ottelussa Vaasan Sportia vastaan.

Uusi hyökkääjä Salamoissa on Janne Tuominen, joka tehoili TPS:n paidassa A-nuorten SM-liigassa viime talvena 36 ottelussa 11+14=25 tehopisteen verran, mutta jäi tällä kaudella Kokkolan Hermeksessä pieneen rooliin. Tehopisteitä on kertynyt 1+1=2 ja plusmiinussarakkeen lukema on -1 (2-3).

Salamoiden avainhyökkääjiin lukeutuva Jarno Niinimäki on palannut joukkueen vahvuuteen Tapparasta. Jokereista lainassa ollut puolustaja Samuli Jalkanen puolestaan siirtyi Porin Ässien liigajoukkueen takalinjoille. Jalkansa pelikuntoon saanut puolustaja Kai Öhberg palaa pelaavaan kokoonpanoon noin kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen.

Lainapelaajista Tapparan hyökkääjä Ilpo Salmivirta ja SaiPan Mikko Silvennoinen jatkavat Salamoissa.