NHL:n tähdistöjoukkueiden varaustilaisuus pidetty

NHL / Uutinen
Kessel ja Seguin olivat vaihtokaupan kohteina.
Kuva © Getty Images
NHL:n tähdistöottelun pelaajien varaustilaisuus pidettiin Columbuksessa perjantaina. Joukkuetoverit olivat tuttuun tapaan valitsijoiden suosiossa, ja tällä kertaa joukkueet tekivät myös vaihtokaupan. Aleksandr Ovetškin sen sijaan joutui pettymään.

Arvonnassa ensimmäisen vuoron sai Nick Folignon joukkue, joka käytti vuoronsa valitsemalla toisen Columbus Blue Jacketsin pelaajan Ryan Johansenin. Myös joukkueen varakapteenit Patrick Kane ja Drew Doughty saivat tuttua seuraa, sillä seuraavilla vuoroilla joukkueeseen liittyivät Duncan Keith ja Anze Kopitar. Sen sijaan ottelun muut Blackhawks-pelaajat Corey Crawford ja Brent Seabrook päätyivät Jonathan Toewsin joukkueeseen.

Kahden edellisen valintatilaisuuden tapaan joukkueilla oli mahdollisuus tehdä yksi vaihtokauppa. Tällä kertaa tuo myös käytettiin, sillä Tyler Seguin ja Phil Kessel vaihtoivat keskenään joukkueita Folignon viitatessa pelaajien historiaan.

Aleksandr Ovetškin ilmoitti haluavansa tulla valituksi viimeisenä, mutta venäläispelaajan toive ei toteutunut. Tällä kertaa autoja annettiin kaksi, molempien joukkueiden viimeisille valinnoille eli Ryan Nugent-Hopkinsille ja Filip Forsbergille.

Team Foligno

Brian Elliott
Marc-Andre Fleury
Carey Price

Brent Burns
Dustin Byfuglien
Drew Doughty
Oliver Ekman-Larsson
Duncan Keith
Kevin Shattenkirk

Nick Foligno
Zemgus Girgensons
Claude Giroux
Ryan Johansen
Patrick Kane
Phil Kessel
Anze Kopitar
Ryan Nugent-Hopkins
Aleksandr Ovetškin
Bobby Ryan
Steven Stamkos
Radim Vrbata

Team Toews

Corey Crawford
Jaroslav Halak
Roberto Luongo

Aaron Ekblad
Justin Faulk
Mark Giordano
Brent Seabrook
Ryan Suter
Shea Weber

Patrice Bergeron
Patrik Elias
Filip Forsberg
Ryan Getzlaf
Tyler Johnson
Rick Nash
Tyler Seguin
Vladimir Tarasenko
John Tavares
Jonathan Toews
Jakub Voracek

Lauantaina pidettäviin taitokilpailuihin ottaa lisäksi osaa neljä tulokasta. Folignon joukkue täydentyy Jonathan Drouinilla ja Jiri Sekacilla, Toewsin joukkueeseen kuuluvat Johnny Gaudreau ja Mike Hoffman.

» Lähetä palautetta toimitukselle