NHL: NY Islandersille jo kolmastoista perättäinen tappio

NHL / Uutinen
Rick DiPietron torjunnat eivät auttaneet, kun tasainen ottelu venyi jatkoajalle saakka ratketakseen. Seuraennätys oli syntynyt.

Kamppailuun lähdettiin Islandersin jo lähes ennätyspitkän tappioputken varjolta, kun 12 peräkkäistä tappiota oli tasoissa seuraennätyksen kanssa.

Ottelussa maalinteon aloitti toiveikkaasti putken katkaisun kannalta Islanders, kun Floridasta aiemmin kaudella siirtolistalta poimittu Michael Grabner löi kiekon ohi Ondrej Pavelecin.


Rick DiPietro ehti ottelun aikana kiekon tielle yhteensä 33 kertaa.

Kolmannessa erässä kuitenkin Thrashers nousi tasoihin. Ylivoimakuvion pyöriessä Nik Antropov laukoo kiekon upeasti lämärillä yläpesään, DiPietron jäädessä voimattomaksi. Jatkoajalla hahmoksi nousee Dustin Byfuglien laukoessaan terävällä rannelaukauksella kiekon reppuun.

Ottelun jälkeen NY Islandersin väliaikaisella päävalmentajalla Jack Capuanolla oli selvä näkemys joukkueensa tilanteesta.

– Luulen, että näin valmennuksesta käsin näkee paremmin mitä voimme ja mitä emme voi tehdä. Yritämme tottakai hyötyä vahvuuksistamme, Capuano totesi.

– Meillä on ollut kolme tai neljä harjoitusta, mistä olemme ammentaneet vähän suuntaa sille, miten haluamme pelata. Meillä oli paikkoja, mutta meidän vain täytyy laukoa hieman innokkaammin. Siinä on selkeästi parantamisen varaa.

Saku Koivun maali ei riittänyt voittoon

Anaheim Ducks hävisi Edmonton Oilersille kotonaan maalein 4-2, jonka seurauksena Ducks venytti tappioputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi.

Ottelun hahmoina olivat Edmontonin nuori maalivahti Devan Dybnuk, joka merkkasi itselleen 38 torjuntaa sekä kentällä ahkeroineet Ales Hemsky ja Dustin Penner, jotka nappasivat kumpikin kaksi pistettä. Saku Koivun osuma merkattiin Anaheimin tasoitukseen toisessa erässä.

Ducks-päävalmentaja Randy Carlyle löysi selvän epäkohdan joukkueensa pelistä.

– Meillä oli paikkamme, mutta taaskaan emme menneet raatamaan likaista työtä saadaksemme rakennettua kolmatta tai neljättä maalipaikkaa. Toisessa erässä nousimme mukaan otteluun, mutta luulin meidän löytävän keinon nousta niskan päälle kolmannessa erässä.

Kierroksen tulokset:

Atlanta–NY Islanders 2–1 ja.

Detroit–Calgary 5–4 ja.

Anaheim–Edmonton 2–4

Vancouver–Phoenix 2–3

» Lähetä palautetta toimitukselle