Lähde: Kekäläisen Blue Jackets neuvottelee laadukkaan saksalaispuolustajan kanssa

NHL / Uutinen
Ehrhoff on nähty myös Saksan paidassa arvokisoissa.
Kuva © Miro Pesonen - http://karhuvaari.kuvat.fi
Columbus Dispatch kertoo Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsin neuvottelevan sopimuksesta Christian Ehrhoffin kanssa.

Heinäkuun alussa rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi tullut Christian Ehrhoff on neuvotellut Columbus Blue Jacketsin kanssa sopimuksesta, kertoo Columbus Dispatch.

Lehden mukaan osapuolet saattavat päätyä sopimukseen, mikäli Ehrhoffin hinta ja sopimuksen pituus loksahtavat kohdilleen kesän edetessä. Muidenkin joukkueiden kerrotaan olevan kiinnostunut Pittsburgh Penguinsia viime kaudella edustaneesta Ehrhoffista, mutta tällä hetkellä kyseisillä joukkueilla on Blue Jacketsia enemmän ongelmia Ehrhoffin sopimuksen mahduttamisessa palkkakaton alle.

Ehrhoffin agentin mukaan puolustaja voisi hyväksyä nyt myös yhden vuoden sopimuksen. Saksalaispuolustaja nautti viime kaudella neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Saksalaispuolustaja ei ole palaamassa Penguinsiin. Ylivoimalla ja kiekonliikuttelijana meriittinsä ansainnut hyökkäävä puolustaja pelasi viime kaudella vain 49 ottelua runkosarjassa loukkaantumisten takia.

Myös Blue Jacketsin palkkakatto on lähellä, sillä joukkueella on 3,6 miljoonaa dollaria jäljellä tilaa palkkabudjetissaan. Seuran kerrotaan olevan kuitenkin kiinnostunut yhden taitavan puolustajan lisäämisestä rivistöönsä. Hyökkäyksessä seuran palikat ovat valmiina, sillä joukkue on hankkinut kesän aikana vahvistuksekseen Brandon Saadin ja Greg Campbellin sekä tehnyt tilaa Saad-kaupassa luopumalla Artjom Anisimovista sekä Marko Danosta.

33-vuotias Ehrhoff on pelannut NHL-urallaan yhteensä 741 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä 352 pistettä. Hän on edustanut Penguinsin lisäksi Buffalo Sabresia, San Jose Sharksia ja Vancouver Canucksia. MM-kisoissa Ehrhoff on pelannut neljä kertaa, ja lisäksi edustanut Saksaa World Cupissa sekä nuorten arvokisoissa. Ehrhoff on alkujaan Sharksin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2001.

» Lähetä palautetta toimitukselle