Jukureiden Liiga-joukkueen valmennus täydentyy - Juuso Hahl liittyy ryhmään

MESTIS / Uutinen
Dufva saa ensi kauden valmennusryhmäänsä tutun apurin.
Kuva © Timo Savela
Mikkelin Jukurit jatkaa ensi kauden Liiga-joukkueensa rakentamista, kun seuran valmennusryhmä vahvistuu Juuso Hahlilla.

Mikkeliläislähtöinen Juuso Hahl vahvistaa ensi kaudella Jukureiden Liiga-joukkueen valmennusryhmää. Hahl palaa kotikaupunkiinsa Kokkolasta, jossa hän on toiminut viime syksystä lähtien Hermeksen valmennuspäällikkönä.

− On erittäin hienoa palata kotiin ja kasvattajaseuraan kymmenen vuoden kierrokselta. Liiganousua on odotettu Mikkelissä vuosia ja vihdoinkin on meidän vuoromme. Olen otettu, että sain kutsun juuri tähän projektiin, Hahl kommentoi.

− Valmentaminen Liigassa on ollut aina suuri tavoitteeni. On upeaa, että se taival alkaa juuri tässä valmennustiimissä ja kasvattajaseurassa. Haluan myös lämpimästi kiittää Juniori Hermes Ry:tä heidän myötämielisestä suhtautumisesta tämän minulle avautuneen mahdollisuuden edessä.

Hahl on mikkeliläisryhmää Liigassa valmentavalle Risto Dufvalle entuudestaan tuttu sekä Jukureista että Tapparasta, jossa Hahl valmensi eri juniorijoukkueita kausilla 2006-15.

− Juuso on minulle tuttu mies. Yhteistä historiaa löytyy niin Jukureista kuin Tapparastakin, jossa ehdin hänen valmennukseen tutustua keväällä 2012. Hänen osaamisensa tuo vahvaa lisäarvoa meidän ensi kauden valmennustiimiin, Dufva kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle