Jokipakalle uran ensimmäinen NHL-maali

Jyrki Jokipakka teki uransa ensimmäisen NHL-maalin Boston Bruinsin verkkoon
Jyrki Jokipakka iski uransa ensimmäisen NHL-maalin, kun Dallas Stars kukisti vieraissa Boston Bruinsin 5-3. Myös San Jose Sharksin Joonas Donskoi sai nimensä pistetilastoon

Ensimmäistä erää oli pelattu viisi minuuttia, kun Tyler Seguin vei Starsin 1-0.johtoon Jason Spezzan syötöstä. Bruins tasoitti reilu minuutti myöhemmin Colin Millerin uran ensimmäisellä NHL-maalllla. Loui Eriksson vei karhupaidat johtoon, kun avauserää oli jäljellä 25 sekuntia.

Seguin toi illan toisellaan Starsin tasoihin, kun toista erää oli pelattu neljä minuuttia. Erän loppupuolella Jyrki Jokipakka siirsi uransa ensimmäisellä NHL-maalilla Starsin 3-2-johtoon. Seguin täydensi kypärätemppunsa kolmannessa erässä reilun minuutin pelin jälkeen iskemällä 4-2-johtomaalin Starsille. Alex Goligoski vei vieraat jo kolmen maalin karkumatkalle kolmannen erän puolivälissä. Bruins kavensi vielä tilanteeksi 5-3 Loui Erikssonin maalilla kolme minuuttia ennen loppua.

San Jose Sharksin Joonas Donskoi on saalistanut syöttöpisteen ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Donskoi syötti Joe Pavelskin tekemän 2-2-maalin. Ottelu on avauserän jälkeen tilanteessa 4-2 Blue Jacketsin hyväksi.

BOSTON - DALLAS 3-5
NY ISLANDERS - NEW JERSEY 1-2
NY RANGERS - WASHINGTON 5-2
DETROIT - TAMPA BAY 2-1
MONTREAL - OTTAWA 1-2 ja
ST. LOUIS - LOS ANGELES 0-3
EDMONTON - PHILADELPHIA 4-2
COLORADO - CALGARY 6-3