Jarkko Immonen palaa Jyväskylään

LIIGA / Uutinen
Kesän siirtomarkkinoiden tavoitelluimpiin suomalaispelaajiin kuulunut Jarkko Immonen palaa JYPiin. Immonen on pelannut edelliset kaksi kautta Pohjois-Amerikassa AHL:ssa ja NHL:ssa.

Immonen pelasi JYPissä myös vuodet 2002-05 ja teki parhaalla kaudellaan tehot 23+26=49. Pohjois-Amerikan visiitin aikana 25-vuotias keskushyökkääjä pelasi 20 NHL-ottelua pisteillä 3+5=8 ja 141 AHL-ottelua pisteillä 54+75=129. JYPissä hän pääsee tuttujen pelikaverien seuraan, sillä seuraan täksi kaudeksi palannut Antti Virtanen muodosti usean kauden ajan tutkaparin Immosen kanssa, ja Immosen tavoin AHL:sta JYPiin palannut Tuomas Pihlman oli ketjun kolmas lenkki kaudella 2002-03.

Immosen sopimus on kolmivuotinen, mutta siihen sisältyvät pelaajan optiot keväisin. Sopimukseen kuuluu myös tämän syksyn NHL-optio, joka mahdollistaa Immosen siirron NHL:ään aina kauden alkuun eli syys-lokakuun vaihteeseen saakka.

- On hieno saada Jarkko Immonen takaisin JYP-paitaan. Hän on yksi Euroopan halutuimmista pelaajista ja SM-liigan kovimpia paluumuuttajia, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Sponsoreilla oli Immosen hankinnassa merkittävä rooli.

- Keskisuomalainen yritysmaailma lähti hankkeeseen nopeasti mukaan ja se antoi riittävän rohkaisevan signaalin siihen, että tämä ainutlaatuinen tilaisuutemme on mahdollista käyttää ja saada Jarkko Immonen jo ennestäänkin vahvaan joukkueeseemme, kertoo Seppänen.

» Lähetä palautetta toimitukselle