Ilves löysi etsimänsä ykkössentterin

LIIGA / Uutinen
Vielä vuonna 2008 Corsolla oli napit vastakkain Ilves-pelaajien kanssa.
Kuva © Ville Salminen / Suomen mediatuotanto Oy
Tampereen Ilves on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Daniel Corson kanssa.

Monta vuotta mitat täyttävää ykkössentteriä etsinyt Ilves on kiinnittänyt ykkösketjun keskushyökkääjän tontille SM-liigafaneille tutun Daniel Corson. Kaudella 2008-09 Kärpissä 41 ottelussa peräti 22+30=52 pistettä iskenyt 35-vuotias Corso siirtyy Ilvekseen Sveitsin B-liigan Lausannesta. Kuluneella kaudella Corso teki Sveitsissä pudotuspelit mukaanlukien 40 pistettä 29 ottelussa.

- Daniel Corson mukana joukkueeseen tulee paljon kokemusta, taitoa, kovaa työntekoa ja vahvaa johtamista. Hän on myös erinomainen esimerkki ammattilaisesta, joka on aina pitänyt itsensä loistavassa fyysisessä kunnossa. Corso on todellinen huippu-urheilija, jonka uskomme auttavan joukkuetta erittäin paljon, Ilveksen vt. urheilutoimenjohtaja Juha Hautamaa kommentoi seuran tiedotteessa.

Corso on St. Louis Bluesin kuudennen kierroksen varaus kesältä 1996. NHL-kokemusta miehelle kertyi 77 ottelua. SM-liigan ja Sveitsin B-liigan lisäksi Corsolla on Euroopan kaukaloista kokemusta niin Elitserienistä, KHL:stä kuin Saksan DEL-liigastakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle