Flamesin voittoputki katkesi Priceen

Kuvassa viuhuva kiekko jäi Pricen varusteisiin.
Calgary Flamesin voittoputki katkesi Montrealissa Canadiensin vieraana. Myös suomalaisvahdeilla oli hyvä ilta.

Flames lähti Montrealiin viiden ottelun voittoputkessa. Isäntäjoukkue katkaisi albertalaisten putken kuitenkin voittamalla ottelun 2-0.

Kotijoukkueen maalilla Carey Price torjui kaikki häntä kohti ammutuista laukauksista. Kanadan olympiajoukkueeseen valitun Pricen kauden neljäs nollaperi irtosi lopulta 27 torjunnalla. Flamesin maalilla Reto Berra torjui 25 kertaa. Sveitsiläisen selän taakse livahti ainoastaan yksi laukaus.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen Rene Bourque viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen avausosuman. Kolmannessa erässä David Desharnais pääsi viimeistelemään loppulukemat 2-0 tyhjään maaliin.

Washingtonissa vierasjoukkue Islandersin maalivahti Jevgeni Nabokov pelasi myös nollapelin. Venäläisen nollapeli vaati 22 torjuntaa. Voittomaalin iski puolustaja Andrew MacDonald ottelun kolmannessa erässä.

Myös suomalaiset maalivahdit olivat hyvässä vireessä. Tuukka Rask ja Kari Lehtonen keräsivät kumpikin 27 torjuntaa. Molempien selän taakse livahti ainoastaan yksi kiekko. Raskin Bruins kaatoi Canucksin 3-1. Myös Lehtosen edustama Stars voitti Phoenixin samoin lukemin.

BOSTON - VANCOUVER 3-1
NY RANGERS - COLORADO 5-1
CAROLINA - WINNIPEG 1-2
MONTREAL - CALGARY 2-0
FLORIDA - TORONTO 4-1
WASHINGTON - NY ISLANDERS 0-1
ST. LOUIS - OTTAWA 4-5 vl.
MINNESOTA - TAMPA BAY 2-1