Crosbyn laiturit selvillä

MAAJOUKKUE / Uutinen
Crosby saa laidoilleen tutun ja vähemmän tutun laiturin.
Kuva © Getty Images
Maanantain harjoituksissa nähtiin Kanadan ensimmäiset ketjukokoonpanot.

Sidney Crosby saa laidalleen Kanadan ykkösketjuun odotetusti Chris Kunitzin. Ketjun toista laitaa miehittää maanantain harjoitusten perusteella Los Angeles Kingsin Jeff Carter.

Ketjuja kommentoinut päävalmentaja Mike Babcock painotti harjoitusten jälkeen Carterin roolin ketjussa olevan maalinteko, ei kiekon syöttäminen takaisin pelintekijälleen.

− Katseltuani tänään harjoituksissa hänen syöttävän kiekkoa takaisin - en ole enää niin varma. Jos hän antaa kiekon takaisin, hän ei voi pelata "Sidin" kanssa.

Kakkosketjussa Jonathan Toewsin laitureina nähtiin Patrick Sharp ja Rick Nash. Kolmosketjussa Anaheim Ducksin tehokaksikko Ryan Getzlaf-Corey Perry viiletti San Jose Sharksin Patrick Marleaun kanssa.

Kanadan ykköspakkiparina on näillä näkymin Duncan Keith-Shea Weber. Neljän hyökkäysketjun ja kolmen pakkiparin ulkopuolisina pelaajina ovat tällä hetkellä P.K. Subban, Dan Hamhuis, Martin St. Louis ja Matt Duchene.

Kanada avaa turnauksensa torstaina Norjaa vastaan. Maalivahti Roberto Luongo kertoi samassa yhteydessä, että aloittavaa maalivahtia ei ole vielä kerrottu.

Kanadan ketjut harjoituksissa:

Chris Kunitz-Sidney Crosby-Jeff Carter
Patrick Sharp-Jonathan Toews-Rick Nash
Patrick Marleau-Ryan Getzlaf-Corey Perry
Jamie Benn-John Tavares-Patrice Bergeron

Duncan Keith-Shea Weber
Marc-Edouard Vlasic-Drew Doughty
Jay Bouwmeester-Alex Pietrangelo

 

» Lähetä palautetta toimitukselle