Aleksi Sillanpää palaa Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Kahtena edelliskeväänä Mestiksen mestaruutta juhlimaan päässyt keskushyökkääjä Aleksi Sillanpää palaa tuttuihin maisemiin Turussa viettämänsä kauden jälkeen. Myös laitahyökkääjä Joonas Karjalainen jatkaa Hokin riveissä.

Kajaanin Hokki ja 22-vuotias Aleksi Sillanpää ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen, jonka seurauksena päättyneellä kaudella pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu isokokoinen keskushyökkääjä palaa linnapaitaan.

– Sillanpää oli keväällä 2007 yksi joukkueen kantavia voimia, ja tiedämme mitä saamme kun hän tulee Kajaaniin. Sillanpää tulee olemaan keskeinen osa meidän hyökkäystä ja olemme tyytyväisiä, että mies valitsi Hokin, maiskutteli Hokki-manageri Olli-Pekka Hakkarainen sopimuksen varmistuttua.

Sillanpää pelasi viime kauden Mestis-mestari TuTon paidassa 44 runkosarjaottelua, joissa hän kokosi tehopisteet 6+12. Mestaruuteen päättyneissä pudotuspeleissä Sillanpää puolestaan saldosi yhteensä seitsemän (4+3) pistettä 11 ottelussa.

– TuTon mestaruusjoukkueessa hänet palkittiin pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana, joten suunta on ollut miehellä tässä välissä vain ylöspäin, Hakkarainen jatkoi.

Sillanpään sopimuksen lisäksi Hokki ilmoitti tehneensä yksivuotisen jatkopahvin laitahyökkääjä Joonas Karjalaisen, 24, kanssa. Päättyneellä kaudella 15 ottelua Hokin riveissä Mestiksen runkosarjassa tahkonnut Karjalainen teki yhden maalin. Sen sijaan kevään kolmessa pudotuspeliottelussa mies ei tehomerkintöjä tilastoihinsa saanut.

– Uskon Joonaksen peliaikaan ja tehoihin, totesi Hakkarainen itsevarmana.

Kahden uuden nimen myötä kajaanilaisilla on tällä hetkellä kasassa yhteensä 19 pelaajasopimusta sekä neljä try-out-sopimusta alkavan Mestis-kauden 2008-09 miehistöönsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle