SaiPan jättänyt tehomies Antoine Morand Lukon haaviin − "Monipuolinen työkalu valmennukselle"

LIIGA / Uutinen
Morandin pelit jatkuvat liigakentillä, mutta Lukon paidassa.
Kuva © Ville Tohka
Lukko vahvistaa hyökkäystään SaiPassa tehokkaasti esiintyneellä kanadalaisella Antoine Morandilla.

SaiPan kanssa tiistaina sopimuksensa purkanut Antoine Morand siirtyy Lukon riveihin. 24-vuotiaan hyökkääjän sopimus raumalaisryhmän kanssa kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden.

Gabriel Fontaine on minun hyvä kaverini ja häneltä kuulin paljon hyvää Lukosta, se auttoi minua päätöksenteossa. Muutenkin olen kuullut Lukosta paljon hyvää organisaationa, joten se luonnollisesti helpotti päätöstäni. Tulin tänne auttamaan joukkuetta parhaani mukaan ja tekemään kaikkeni, että Lukko menee pitkälle playoffeissa, Morand kertoi.

Morand oli SaiPan ykköspistemies iskettyään 40 ottelussa tehot 11+18. Kanadalaishyökkääjä pelaa Liigassa toista kauttaan. Viime kaudella hän teki 59 ottelussa 26 tehopistettä.

Ennen Suomeen siirtymistään Morand pelasi kolmen kauden ajan AHL:ssa, jossa pelejä kertyi kaikkiaan 152 kappaletta. Morand on Anaheim Ducksin toisen kierroksen varaus kesältä 2017.

– Antoine tuo meille ehdottomasti lisää nopeutta, taitoa ja tehokkuutta. Hän on edelleen nuori ja kehittyvä pelaaja, mutta on myös osoittanut kuuluvansa Liigan kärkipelaajiin. Antoine on myös monipuolinen työkalu valmennukselle, hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, sekä ylivoimaa että alivoimaa, mikä on tietysti hieno asia, kuvaili Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

» Lähetä palautetta toimitukselle