Nuutti Viitasalo jättää SaiPan ja suuntaa SHL:ään

LIIGA / Uutinen
Viitasalon ura jatkuu Ruotsissa.
Kuva © Tiia Mahkonen
SaiPa ja Nuutti Viitasalo purkivat keskinäisen sopimuksensa. Puolustaja jatkaa uraansa SHL:ssä.

Nuutti Viitasalon sopimus SaiPan kanssa olisi kattanut tämän kauden, mutta osapuolet päätyivät purkamaan sopimuksen yhteisymmärryksessä. 24-vuotiaan puolustajan uusi seura on SHL-joukkue Malmö Redhawks, jonka riveissä hän kävi pelaamassa jo viime keväänä 14 ottelun verran.

− Olemme iloisia saadessamme Nuutin takaisin. Hän osoitti jo viime vuonna, että hän sopii hyvin joukkoomme, niin jäällä kuin pukukopissakin. Olemme kiitollisia, että pystyimme löytämään tämän ratkaisun SaiPan kanssa. Saamme mukaan puolustajan, joka pystyy osallistumaan kiekolliseen peliin ja vahvistamaan DNA:tamme peliä hallitsevana joukkueena, Malmön urheilujohtaja Björn Liljander kuvailee.

Alkusyksystä Viitasalo oli sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta ehti pelaamaan Liigassa 12 ottelua. Niissä puolustaja iski tehot 1+3.

Viitasalon sopimus Malmön kanssa on loppukauden mittainen ja hän saapuu Malmöön sunnuntaina. Puolustaja on joukkueen neljäs suomalaispelaaja, sillä hänen lisäkseen joukkueessa pelaavat Lauri Pajuniemi, Janne Kuokkanen sekä Teemu Kivihalme.

− Katsoin muutaman heidän pelinsä syksyn aikana. Näen pelaamisessa eroavaisuuksia Suomeen, mistä pidän ja puhuin niistä myös puhelimessa Pajuniemen kanssa. Hauskaa päästä pelaamaan jälleen myös Laurin kanssa. Pelasimme yhdessä pitkään aiemmin TPS:ssä ja olemme tunteneet toisemme 12-vuotiasta saakka, Viitasalo kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle