"Tiivis, tiivis, tiivis!" – Jokerit kaatoi Kiekko-Espoon Turun turnauksen finaalissa ja TUTO kellisti Ketterän kolmossijan kamppailussa

MESTIS / Yleinen kuvakooste
Neljän Mestis-joukkueen turnauksen toinen ottelupäivä tarjosi edellisestä päivästä poikkeavaa menoa. Hurlumhei vaihtui tiiviiksi viisikkopelaamiseksi ja erot joukkueiden välillä olivat pieniä. Jokerit vei turnauksen nimiinsä voittamalla Kiekko-Espoon päivän ensimmäisessä koitoksessa maalein 2–3. Tiukkaa vääntöä nähtiin myös päivän toisessa ottelussa. TUTO nappasi kolmossijan voittamalla Ketterän jatkoajalla maalein 2–1.
Eilinen rilluttelu vaihtui tarkkaan ja tiiviiseen viisikkopeliin. Tila otettiin pois armotta Kiekko-Espoon ja Jokerien välisessä turnausfinaalissa.
Kiekko-Espoon huollolla riitti töitä läpi ottelun.
Maalivahdit tarvitsivat viilennystä.
Maalilla riitti torjuttavaa.
TUTOn kannattajien lisäksi Kiekko-Espoon kannattajilta löytyi rumpu, jolla tahdittaa omia.
Jani Lampinen poimi kiekot hanskaansa.
Maalihanat aukesivat vasta toisessa erässä. Jokerien penkin takana oltiin erimielisiä Kiekko-Espoon tekemästä avausmaalista.
Narripaidat eivät kuitenkaan antautuneet.
Tunteet kuumenivat loppua kohti.
Katsomossa olleet pelaajat pysyivät viileinä.
Leevi Lemberg laukoi Jokerit turnausvoittoon.
Jokerien kannattajat kiittivät omiaan äänekkäästi.
Vaikkei voittoja harjoituskaudella juuri muistella myöhemmin, Jokerien päävalmentaja Tero Määttä otti ne ilolla vastaan.
Otteluiden välissä nähtiin paikallisten tulevaisuuden toivojen tuuletuksia.
Mitä miettivät Ketterän ja TUTOn päävalmentajat Kari Martikainen ja Jonne Virtanen? Tiivistä viisikkopelaamista.
TUTO aloitti vahvasti. Kiekko maaliin ottelun alkuminuuteilla.
Ketterä laukoi hanakasti.
Kaikki kikat otettiin käyttöön, mutta tulosta ei syntynyt.
Tila otettiin pois tehokkaasti myös päivän toisessa ottelussa.
Tunteet kuumenivat turnauksen kolmossijasta kamppailtaessa.
TUTOn tiivis peli mureni kolmannen erän lopussa. Jesse Viskari laukoi pelin tasoihin ylivoimalla.
Vähämaalisen ottelun ratkaisu venyi jatkoajalle. Santeri Virta laukoi TUTOlle voiton lähietäisyydeltä.