Palve löytänyt paikkansa: "Kiva saada uusi alku kaudelle"

LIIGA / Haastattelu
Palve iski kaksi tehopistettä JYPiä vastaan.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
Oula Palve siirtyi Turkuun helmikuun lopulla, ja pelasi JYPiä vastaan perjantaisessa vierasvoitossa toisen ottelunsa TPS:n paidassa. Palve istutettiin saapumisensa jälkeen samaan ketjuun Petrus Palmun ja Zack Budishin kanssa.

TPS haki Jyväskylästä komean vierasvoiton, kun joukkueet iskivät perjantaina yhteen Liigan kärkikamppailussa. 

TPS pelasi hyvää vieraskiekkoa ja hyödynsi paikkansa tehokkaasti. Yksi ottelun avainhahmoista vierasjoukkueelle oli joukkueen uusin vahvistus, Hämeenlinnasta Turkuun siirtynyt Oula Palve.

Palve pelasi perjantaina toisen ottelunsa turkulaisten riveissä, ja pelipaikka on ainakin aluksi ollut Petrus Palmun ja Zack Budishin välissä. Ketju oli hyvällä pelipäällä ja onnistui tekemään kaksi osumaa JYPin verkkoon.

− Vasta muutama peli ollaan ehditty pelaamaan, mutta tuntuu olevan hyvä tasapaino ketjussa. Minä ja Palmu pörrätään kiekon kanssa, Budish tasapainottaa meitä ja on vahva maalin edessä, totesi Palve.

HPK:n menetettyä pudotuspelimahdollisuutensa joukkueen kärkipelaajat vaihtoivat maisemaa. Palve on sopeutunut omien sanojensa mukaan hyvin Turkuun ja joukkueeseen.

−En tiedä oliko tässä meikäläisen mentävä aukko, mutta olen hyvin löytänyt paikkani. Jätkät ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Täällä on kova joukkue, tosi ammattimainen porukka.

TPS:llä on nyt kasassa erittäin nimivahva porukka, ja nykyisen kokoonpanon ulkopuoleltakin löytyy vielä lisää taitoa, kun Ilari Filppula on vielä loukkaantuneiden kirjoissa.

− Kiva saada uusi alku kaudelle. Positiiviset fiilikset, kun pääsee pelaamaan pudotuspelejä. Ollaan kuitenkin yksi ennakkosuosikeista.

» Lähetä palautetta toimitukselle