Nukahtava lapsi ja liikennekamerat

LIIGA / Haastattelu
Michael Ryan on ehtinyt lyhyessä ajassa tutustumaan uuteen kotikaupunkiinsa kattavissa määrin, sillä ässähyökkääjä on tehnyt sekä mukavia että hieman harmittavia havaintoja syksyn mittaan.

- Ruoka on ollut hyvää, se on ollut lähes samanlaista, mihin olen tottunut. En ollut yhtään varma, mitä on tiedossa, joten tämä oli mieluisa yllätys, Michael Ryanille tulee ensimmäisenä mieleen.

Toisen yllättävän asian Ryan liittää kulttuuripuoleen. Pienen lapsen isä hämmästeli aluksi suomalaista tapaa, mutta löysi siitä perheelleenkin sopivan muodon.

- Vaikka olisi kuinka kylmä sää, ihmiset eivät pelkää pyöräillä tai ulkoilla vauvojen kanssa. Sellaista ei paljoa näe kotipuolessa. Se on silti hienoa, sillä mekin aloimme tehdä niin useammin. Käärimme Ellen lämpimästi, ja hän todella tykkää olla ulkona. Hän nukahtaa heti, joten sekin on ollut mieluisa yllätys, Ryan naurahtaa.

Viimeinen uusi asia taas vaanii Ryania melkein jokaisen kulman takana ja iskee kimppuun, kun sitä vähiten odottaa, joten ässähyökkääjän on oltava alati äärimmäisen varuillaan. Tämä uhka löytyy liikenteen parista.

- Kamerat. Ne ovat saaneet minut pari kertaa nalkkiin!

» Lähetä palautetta toimitukselle