Linus Omark avasi mietteitään Tšekki-pelin jälkeen: "Mielelläni palaisin Jokereihin"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Paluu Jokerien paitaan on myös mahdollista.
Kuva © Timo Savela
Tappiollisen Tšekki-ottelun jälkeen haastatteluun tuli mietteliään näköinen Linus Omark. Päättynyt ottelu vaatii vielä Ruotsilta jälkipuintia, mutta myös muutaman mietteen Jokereista Omark ehti vaihtaa.

Ruotsi teki ottelun ensimmäisessä erässä kaksi maalia erikoistilanteista, joista jälkimmäinen tehtiin alivoiman aikana.

− Ottelun alku oli meiltä todella hyvä ja saimme tehtyä kaksi maalia. Minulla ei ole aavistustakaan mitä tapahtui sen jälkeen.

Toisessa erässä Tšekki teki kaksi maalia tasakentällisin ja kuittasi lopulta voittomaalin pelatessaan vajaalla miehityksellä.

− He olivat toisessa erässä todella paljon meitä edellä ja tekivät kolme maalia, en tiedä mitä sanoa. Ehkä meillä oli liian hyvä olo onnistuneen ensimmäisen erän jälkeen.

Ruotsilla on nyt viisi pistettä ja se on pisteen perässä Venäjää. Sijoitus saattaa vielä pudota, kun tiistaina loput neljä maata pelaavat kolmannet pelinsä. Seuraavaksi Ruotsille asettuu vastaan Sveitsiltä kaksi pistettä napannut Kazakstan.

− Olemme tiukassa paikassa ja muiden pelien tulokset vaikuttavat paljon. Meidän seuraava pelimme on ratkaiseva jatkoa ajatellen.

Omarkin kausi KHL:ssä päättyi tappioon aivan kalkkiviivoilla.

− Se oli kirvelevä tappio, mutta nyt täytyy keskittyä näihin peleihin, koska haluan voittaa vielä Ruotsin paidassa mitalin.

Aika Jokereissa on jäänyt Omarkille positiivisesti mieleen.

− Jokereissa oli mukava pelata ja nautin siitä vuodesta. Heillä on hyvä organisaatio ja asiat hoidettiin hienosti. Mielelläni pelaisin siellä vielä.

− Helsinki on hieno kaupunki ja perheeni viihtyi siellä, joten senkin puolesta mitään estettä ei ole. Aika näyttää palaanko vielä.

» Lähetä palautetta toimitukselle