Lindholmin mielessä kuuden pisteen viikko

MESTIS / Haastattelu
Pitkään Mestistä tahkonnut Miikka Lindholm sai viime viikolla täyteen 300 runkosarjapeliä Mestis-tasolla. Jukureiden ja Lindholmin syksy on ollut vaikea, mutta Lindholm uskoo Jukureiden pelin asettuvan raiteilleen kauden kuluessa.

Kiekko-Vantaa on ollut syksyn yllättäjä hyvin pelanneen maalivahtinsa Jani Niemisen johdolla. Lohipaidoilla on ennen Jukureiden kohtaamista alla neljä voitettua ottelua ja joukkue keikkuu sarjassa neljännella sijalla.

- Nieminen on pelannut hyvin ja muutamat nuoret pelaajat Roope Rannan ja Roope Talajan johdolla ovat onnistuneet hyvin, Lindholm arvioi.

Keravan Shakersin-kasvatti on myös pelannut lohipaidoissa, mikä tuo otteluun oman jännityksensä.

- Joukkueessa on muutama tuttu pelaaja, kuten Ville Vuorisaari ja Jussi Haapasaari. Valmentaja Harri Ahola on myös tuttu, sillä miehen

alaisuudessa on tullut pelattua junnuissa ja divaria Järvenpäässä. Katsomossa on myös kavereita ja sukulaisia, hyökkääjä jatkaa.

"Kuuden pisteen viikosta lähdetään"

Lindholm ei ole tyytyväinen omaan syksyynsä. Viime peleissä mies on päässyt ykkösketjuun Kory Bakerin laidalle. Lindholmin saldona kymmenessä pelissä on 2+0.

- Viime kaudella KooKoossa pelasimme jo muutaman pelin yhdessä. Baker on loistava joukkuepelaaja ja tykkää kanadalaiseen tyyliin pitää kiekkoa paljon.

- Oma peli ei ole ollut kehuttavaa ja peiliin on ollut syytä katsella. No, vanhan kliseen mukaan notkahduksia tulee jokaisella kaudella ja jossain vaiheessa otteet kääntyvät, mies pyörittelee.

Kuluvalla viikolla Jukurit kohtaa lisäksi kotona TuTon. Lindholmin mukaan luvassa on vaikea viikko, mutta tavoittena on kuusi pistettä.

- Tietysti lähdetään hakemaan kuutta pistettä, mutta paljon pitää otteiden parantua, että tavoitteeseen päästään.

- Emme ole pelanneet tarpeeksi rohkeasti, vaan pyrkineet välttämään virheitä, kokenut pelaaja ruotii vaikeaa alkua.

Kotipelissä D Teamia vastaan ylittyi 300 pelatun runkosarjanpelin määrä divarissa. Miehellä oli pieni haju missä mennään pelatuiden otteluiden määrässä.

- KooKoon Kai Öhberg palkittiin samasta määrästä meitä vastaan ja silloin kävi mielessä, että samoilla luvuilla pyöritään.

Alkaneen kauden suurin yllätys on Lindholmille ollut sarjan tasaisuus.Sarjan viimeisenä majaileva SaPKo on kärsinyt monta kirvelevää maalin tappiota.

- Sarja on ollut todella tasainen ja yhtään heittopussia ei ole. Iso työ on Suomi-sarjan joukkueilla, mikäli nousua havittelevat, Lindholm päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle