Jari Sailio ihon alla: "Eivät näköjään tykänneet taklauksista"

LIIGA / Haastattelu
Jari Sailio lämmitti perjantaina Eric Perriniä.
Kuva © Vesa Pöppönen - www.facebook.com/VesaPhoto
JYPin ja Bluesin välinen puolivälieräsarja lähti käyntiin vauhdikkaasti, ja ottelussa oli paljon tunnetta mukana. Tapahtumien keskipisteessä hääri tuttuun tapaan espoolaisten Jari Sailio, joka pääsi mainiosti JYPin kokeneiden pelaajien ihon alle.

Pudotuspelit käynnistyivät Jyväskylässä värikkäästi. Varsinkin ensimmäisessä erässä otettiin toisistaan tosissaan mittaa fyysisen pelin muodossa, ja laidat rymisivät tiuhaan tahtiin.

Bluesin Jari Sailio on espoolaisen kiekon ruumiillistuma. Kokenut hyökkääjä jakoi läpi ottelun painavia taklauksia JYPin alakerralle, ja onnistui suututtamaan Marko Kauppisen ja Eric Perrinin muutamaan kertaan kunnolla. 

− Pelasin vain omilla vahvuuksillani, siitä se aina lähtee. Yleensä porukka kuumentuu, kun heitä taklaa kovaa. Näytti siltä, etteivät he tykänneet taklauksista, hymähti Sailio.

Sailio onnistui kuumentamaan Kauppisen jäähypenkille asti, ja pelasi muutenkin sillä kuuluisalla harmaalla alueella läpi ottelun. 

− Ainahan näissä peleissä kaikki vähän kuumenee. Kovat panokset, ja peli kovenee. Ymmärtää, että pelaajilla alkaa mennä kuppi nurin. 

Pelillisesti Blues ei ollut jyväskyläläisiä todellakaan jäljessä, mutta JYP käytti omat ylivoimamahdollisuutensa tehokkaammin. Suuriin muutoksiin ei espoolaisilla lauantain otteluun ole tarvetta.

− Tappio tietenkin harmittaa, mutta muuten oli hyvä peli meiltä vieraissa. Siinä sitten tuli meidän virheistä ylivoimamaalit kaverille, virheisiin nämä pelit keväällä ratkeaa. Fyysinen peli, tästä on huomenna hyvä jatkaa. 

JYP ja Blues lähtevät perjantai-iltana suoraan kohti Espoota, sillä toinen puolivälieräottelu pelataan heti lauantaina Espoossa. Ottelun viimeisillä minuuteilla haettiinkin muutaman torikokouksen avulla asetelmia kohti lauantaita.

− Tämä peli nyt unohdetaan nopeasti, otetaan huonot sekä hyvät asiat ja käydään ne nopeasti läpi, huomenna lähdetään parantamaan tästä. Nyt palauttelut käyntiin, ja hyvät yöunet alle. Huomenna mennään kovaa, päätti Sailio.

» Lähetä palautetta toimitukselle