Kiekko-Espoon maalivahti Tiia Pajarinen nosti hattua kenttäpelaajille: "Emme päästäneet HIFK:ta liian lähelle maalia"

Naisten Liiga / Haastattelu
Tiia Pajarinen selvitti kaikki maalia kohti tulleet kiekot ensimmäisessä finaalissa.

Kiekko-Espoo hallitsi ottelun avauserää selvästi, minkä jälkeen toisessa erässä oli HIFK:n vuoro olla parempi. Kolmas erän oli tasainen ennen kuin HIFK aloitti loppurypistyksensä kohti kavennusosumia, joita se ei saanut aikaiseksi.

− Peli oli vauhdikas, ja molemmilla joukkueilla oli hetkensä. Pelasimme tarkasti ne hetket, emmekä päästäneet HIFK:ta liian lähelle maalia, joukkueen maalivahti Tiia Pajarinen arvioi.

Kiekko-Espoon kenttäpelaajat auttoivat omalla tavallaan maalivahti Pajarista. Joukkueelle merkittiin kaikkiaan seitsemän blokattua laukausta, joista varsinkin Lisette Täksin suoritus kolmannen erän alivoimalla oli osoitus uhrautuvaisuudesta. Kenttäpelaajista Aliisa Toivoselle ja Ada Eroselle merkittiin kaksi blokkia.

− Otettiin mustelmia ja uhrauduttiin todella hyvin. Hattu pois päästä omille kenttäpelaajille, oli mukava pelata, Pajarinen kiittelee.

Kiekko-Espoo pelasi joukkueena hyvin johtoasemassa, ja jossain vaiheessa peliä tuska alkoi näkyä esimerkiksi HIFK:n ranskalaispelaajien Clara Rozierin ja Athéna Locatellin elkeistä.

− Tässä pelissä ainakin joukkueemme soveltui sellaiseen peliin hyvin. Pystyimme pitämään HIFK:n vaarallisimmilta paikoilta pois. Varmaan tuuriakin oli matkassa, mutta sellaista tarvitaan, ja ansaitsimme voiton.

Naisten finaalisarja jatkuu kiivaalla tahdilla, sillä seuraava ottelu on edessä heti sunnuntaina Pirkkolassa.

− Onhan se mukavampi lähteä voitetun pelin jälkeen eteenpäin. Nyt vain hyvät loppuverryttelyt, ruokaa, ja sen jälkeen valmistautuminen kohti huomista.

» Lähetä palautetta toimitukselle