Jortikka kovana

LIIGA / Artikkeli
Jokerit-Pelicans -ottelun jälkeen Hannu Jortikka puhui suunsa puhtaaksi. Osansa saivat niin joukkueen tähtipelaajat kuin asiakkaidensa peliajasta huolissaan olevat agentitkin.

Jokerit laukoi Pelicans-maalia kohti yli 60 kertaa, mutta Jortikalle se ei riittänyt.

- Laukauksia oli, mutta kuinka paljon meillä oli ohilaukauksia, vielä ihan selvistä paikoista. Järventiellä ja Campbellillä taisi olla 15 kutia ohi, plekseihin ja jonnekin muualle - kyllähän tästä näkyi, että ei ollut keskitytty yksinkertaisesti.

Kovaa krittiikkiä sai myös Glen Metropolitin johtama joukkueen ykköskentällinen.

- Metropolitin kenttä - neljä maalia omiin. On sekin aika uskomaton suoritus, Jortikka päivitteli.

- Huoltaja on ainoa kun saa puhtaat paperit tänään, ei ainakaan tehnyt yhtään virhettä.

Agentit tulilinjalla

Joukkueen maalivahtipeli ei myöskään Jortikkaa tyydyttänyt.

- Kun Häkkinen on itkenyt tuossa ja hänen agenttinsa soittelee, itkee koko ajan, niin nyt oli näyttöpaikka. Nyt ei tarvitse paljon miettiä vähään aikaan - tai agentti saa miettiä, ehkä, katsotaan, Jortikka vihjaili.

Pelaaja-agenttien rooli nykykiekossa on kiukuttanut Jortikkaa ennenkin. Tappio etukäteen selvässä ja pelitapahtumiltaan yksipuolisessa ottelussa kirvoitti jälleen kitkerää sanailua.

- Tämmöistä tämä on - kun menee hyvin, ei pysy ihmiset ruodussa. Täällä on muutama muukin - liian vähän on peliaikaa, kuulemma liian vähän on vastuuta - agentit soittelee. Siitä vaan sitten, jos nämä pelaajat ovat taas valmiita tuhoamaan niinkuin viime vuonna, niin kyllähän tämä tuhoutuu, Jortikka manasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle