Yli vuoden tauko ohi – tuttu puolustaja loppukaudeksi Jokipoikiin

MESTIS / Uutinen
Jokipoikien puolustuspää vahvistuu.
Jokipojat saa loppukaudeksi riveihinsä puolustaja Eppu Rissasen, joka on ollut pelaamatta yli vuoden päivät.

Nurmeksesta lähtöisin oleva puolustaja Eppu Rissanen liittyy loppukaudeksi Jokipoikien puolustukseen. Rissanen pelasi jo viime kaudella ärjypaidassa Suomi-sarjaa, mutta loukkaantumisten vuoksi vain 19 pelin verran.

− Olkapää loukkaantui puolitoista vuotta sitten, ja sitä parannellessa meni pitkään. Nyt paikat ovat kunnossa, ja fiilis on hyvä, Rissanen totesi.

22-vuotias Seppojen kasvatti on pelannut urallaan myös KalPan junioreissa muun muassa muutaman kauden A-nuorten SM-liigassa. 

− Annetaan miehelle mahdollisuus pitkän tauon jälkeen, kun hyvästä pelaajasta on kuitenkin kysymys. Eppu on ollut treeneissä mukana nyt kolme viikkoa, ja kehitys on ihan lupaavaa. Yritetään saada hänet jo ensi viikolla johonkin peliin mukaan, päävalmentaja Ari Aaltonen paljasti.

Rissasen rekrytoinnin myötä joensuulaisen joukkue kevään otteluihin on näillä näkymin valmis. 

− Moni pelaaja on tämän kauden aikana kasvanut aivan uusiin mittoihin ja osoittanut pystyvänsä pelaamaan Mestiksessä. Nuoret kaverit ovat ansainneet tilaisuutensa ja mahdollisuuden kehittyä entisestään myös pudotuspelien maailmassa, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen muistutti.

» Lähetä palautetta toimitukselle