Vuoden odotetuin kauppa toteutui - Erik Karlsson siirtyy San Jose Sharksiin

NHL / Uutinen
Erik Karlsson nähdään ensi kaudella San Jose Sharksin paidassa.
Kuva © Getty Images
Ottawa Senators on kaupannut Erik Karlssonin ja Francis Perronin San Jose Sharksiin vaihdossa Chris Tierneyyn, Dylan DeMeloon, Josh Norrisiin, Rudolfs Balcersiin ja useisiin varausvuoroihin.

Ottawa Senators ja San Jose Sharks ovat tehneet jättimäisen pelaajakaupan, jossa Senators-kapteeni Erik Karlsson siirtyy Sharksiin yhdessä Francis Perronin kanssa. Vaihdossa Senatorsin suuntaan liikkuvat Chris Tierney, Dylan DeMelo, Josh Norris, Rudolfs Balcers, ehdollinen toisen kierroksen varausvuoro kesälle 2019 ja ehdollinen ensimmäisen kierroksen varausvuoro kesälle 2020.

Jos Karlsson tekee Sharksin kanssa jatkosopimuksen, Senators saa toisen kierroksen varausvuoron kesälle 2021. Vuoro voi muuttua ensimmäisen kierroksen varausvuoroksi, jos Sharks yltää Stanley Cup -finaaleihin ensi kaudella. Lisäksi jos Karlsson on tulevan kauden aikana Itäisen konferenssin joukkueen listoilla, Senators vastaanottaa Sharksilta vielä ensimmäisen kierroksen varausvuoron, joka on viimeistään vuodelle 2022.

Karlsson on ollut viimeisen kuuden kauden aikana yksi NHL:n parhaista puolustajista. Hän on tehnyt 627 pelaamassaan runkosarjaottelussa 126 maalia ja yhteensä 518 tehopistettä. Karlsson on voittanut NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn kaksi kertaa, vuosina 2012 ja 2015. Hän toimi Senatorsin kapteenina vuosina 2014-2018. 

Muokattu 13.9.2018 klo 21.53 ja 22.10: Tarkennettu vaihtokaupan sisältöä.

» Lähetä palautetta toimitukselle