Tyler Seguin nousee ensi kauden jälkeen Starsin palkkakuninkaaksi − jatkosopimuksen kokonaisarvo lähes 80 miljoonaa dollaria

NHL / Uutinen
Seguin on pelannut Starsissa kaudesta 2013−14 lähtien.
Kuva © Getty Images
Dallas Starsin tähtihyökkääjä Tyler Seguin on solminut organisaation kanssa jatkosopimuksen, jonka keskimääräinen kausiarvo on 9,85 miljoonaa dollaria.

Dallas Stars ja Tyler Seguin, 26, ovat tehneet kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 78,8 miljoonaa dollaria. Seguin tienaa sopimuksen aikana kautta kohden keskimäärin 9,85 miljoonaa dollaria.

Seguinilla on nykyistä sopimustaan jäljellä vielä vuosi, joten jatkosopimus astuu voimaan kaudella 2019−20. Hyökkääjän keskimääräiset kausiansiot kohoavat 4,1 miljoonalla dollarilla ja hän nousee samalla joukkueen parhaiten palkatuksi pelaajaksi ohi Jamie Bennin ja Aleksandr Radulovin.

Seguin on pelannut Starsissa viisi edellistä kautta ja tehnyt jokaisella kaudella vähintään 70 tehopistettä. Hänen yhden kauden piste-ennätyksensä on kaudelta 2013−14, kun 80 ottelussa syntyi tehopisteet 37+47=84. Kanadalainen aloitti NHL-uransa Boston Bruinsissa ja voitti joukkueessa Stanley Cupin keväällä 2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle