TuTo solmi pelaajasopimuksia sarjan alla

MESTIS / Uutinen
TuTo Hockey ilmoitti sopineensa muutamia pelaajasopimuksia vahvistusten ja omien junioriensa kanssa. Myös joukkueen kapteenisto ja urheilullinen tavoite paljastettiin.

Mestiksen sarja-avaukseen valmistautuva TuTo on solminut kaksi vuoden mittaista pelaajasopimusta. Sopimuksen alle saatiin Jussi Sipponen ja Marko Kuikka.

Sipponen on ollut tehokas pelaamassaan kymmenessä harjoitusottelussa, joissa mies on kerännyt kahdeksan tehopistettä. Viime kauden mies edusti kasvattajaseuraansa Naantalin VG-62:ta II divisioonassa. Edellliskausi kului Jenkeissä IJHL-liigan Lacon Leaf-joukkueen paidassa.

Marko Kuikka on 23-vuotias Jyväskylässä kiekkoilun aloittanut laitahyökkääjä. Hänellä on liigakokemusta kahdentoista ottelun verran Bluesin paidassa kaudelta 97-98. Sittemmin ura on jatkunut alemmissa sarjoissa aina kakkosdivaria myöten. Viime kauden Kuikka vietti Ruotsissa Allsvenskan-sarjaa pelaavassa IFK Arbogan joukkueessa. Hän oli joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja tehden 46 ottelussa 31 tehopistettä. Hän kävi myös SaiPan testissä, mutta liigapaikka ei auennut tällä kertaa.

Samalla seura ilmoitti solmineensa sopimukset veräjänvartija Ossi Ojasen, puolustaja Kai Syväsalmen ja hyökkääjä Timur Uzbjakovin kanssa. Joukkueeseen liittyy myös puolustaja Kari Aitio Tepsin a-junioreista.

Samalla joukkue valitsi kapteenistonsa. Joukkueen kapteenina toimii tulevalla kaudella Tero Forsell ja varakapteeneina Arto Ryömä ja Juha Peltonen. Joukkueen urheilullinen tavoite sarjassa on sijoittua runkosarjassa neljän parhaan joukkoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle