Tommi Santala huilaa viisi ottelua

LIIGA / Uutinen
HPK:n elintärkeä keskushyökkääjä Tommi Santala joutuu katselemaan katsomon puolelta seuraavat viisi ottelua. SM-liigan kurinpitäjä Frank Moberg määräsi Santalan pelikieltoon eilisessä ottelussa tapahtuneesta mailarikkeestä.

Santala sai ottelurangaistuksen HPK-Jokerit-ottelun toisessa erässä. Santala nosti mailansa typerästi, kun Jokereiden Antti Aalto tuli taklaamaan häntä HPK-maalin takana. Santala nosti mailansa eteen vaistomaisesti suojellakseen itseänsä – tuloksena vaarallinen poikittainen maila Aallon kasvoihin.

Aalto joutui myös loppupelin ajaksi sivuun. Maila osui hänen leukaansa niin voimakkaasti, että edessä ovat röntgenkuvaukset. Aalto sai tilanteessa aivotärähdyksen, mutta hänen leukansa kunnosta ei ole vielä tietoa.

Santalan epäonni jatkuu. Ehkä liigan parhaan sentterin viime kausi meni pieleen akillesjännevamman vuoksi. Tämän syksyn harjoituskaudella Santalan kämmeneen osunut kiekko aiheutti murtuman, joka vaati leikkaushoitoa. Tällä kaudella Santala ei ehtinyt pelaamaan kuin neljä erää ennen kuin edessä on nyt viiden ottelun mittainen huilitauko.

» Lähetä palautetta toimitukselle