Theodore iski kultasuoneen

NHL / Uutinen
Viime kauden päätteeksi palkintokaappinsa täyttänyt Jose Theodore on allekirjoittanut kolmen vuoden jatkosopimuksen Montreal Canadiensin kanssa, kertoo kanadalainen The Sports Network. Canadiens julkistaa sopimuksen myöhemmin tänään pidettävässä lehdistötilaisuudessa.

Kesän seuratuimmat tapahtumat NHL:ssä ovat olleet Jose Theodoren ja Jarome Iginlan sopimusneuvottelut. Pitkällisiksi ja vaikeiksi povatuista neuvotteluista toinen sai ratkaisun tänään, kun Theodoren agentti Don Meehan ja Canadiensin toimitusjohtaja André Savard pääsivät sopimukseen. Theodore jatkaa Montrealissa seuraavat kolme kautta. Viime kaudella 1.6 miljoonaa tienannut Canadiens-vahti sai melkoisen palkankorotuksen. Tuoreen sopimuksen yhteisarvo on 16 miljoonaa dollaria, joka tekee reilut viisi miljoonaa dollaria kaudessa.

Theodore pelasi viime kaudella 66 ottelua komealla torjuntaprosentilla 93.1%. Nollapelejä kertyi seitsemän. Hän voitti viime kauden päätteksi liigan parhaan maalivahdin palkinnon Vezina Trophyn sekä liigan arvokkaimmalle pelaajalle myönnettävän Hart Trophyn. Theodore oli suuressa roolissa Canadiensin taistellessa tiensä pudotuspeleihin ja etenkin joukkueen tiputtaessa Boston Bruinsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Theodoren sopimuksen myötä Savardilla on enää yksi jatkosopimus neuvoteltavana tulevalle kaudelle. Laitahyökkääjä Richard Zednik ei ole saanut haluamaansa summaa ja näillä näkymin on jäämässä kotiin Canadiensin aloittaessa harjoitusleirin 12. päivä tätä kuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle