IFK - JUK
ILV - TAP
JYP - KOO
LUK - KAL
PEL - ÄSS
SAI - KÄR
SPO - HPK
TOR - WSH 2.00
FLA - CAR 2.00
NJD - OTT 2.00
NYR - MIN 2.00
PIT - SJS 2.00
MTL - PHI 2.30
TBL - BUF 2.30
NSH - LAK 3.00
DAL - STL 3.30
EDM - NYI 4.00
VAN - ARI 5.00

Telia lähellä MTV3:n ostoa - miten käy kiekkotuotteille?

LIIGA, MAAJOUKKUE / Uutinen
MTV3:n myynti tarkoittaisi myös MM-jääkiekon siirtymistä Telialle.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Telealan pohjoismainen jätti Telia on ruotsalaislehden mukaan ostamassa perheyhtiö Bonnierin Broadcasting-liiketoimintaa, mikä pitää Suomessa sisällään MTV3:n ja CMoren liiketoiminnat.

Ruotsalaismedia Resume kertoi, että neuvottelut yritysten välillä ovat käynnissä ja kauppa lähellä. Telia ei ole vahvistanut tietoa, mutta myönsi lehdistötiedotteessaan, että yhteistyöstä yritysten välillä keskustellaan.

Bonnierin Broadcasting-liiketoiminta Suomessa pitää sisällään MTV3:n ja maksu-tv-liiketoiminnan. Lähetysoikeudet Suomessa MTV3:lla on muun muassa MM-jääkiekkoon ja Formula 1 -sarjaan. Telia puolestaan hankki Suomessa jääkiekon Liigan tv-oikeudet alkaen tulevasta kaudesta.

Yritysten yhdistyminen toisi suomalaiseen maksu-tv-kenttään vahvan kilpailijan.

Resume spekuloi kauppahinnaksi noin 1 - 1,2 miljardia euroa. Telian markkina-arvo tällä hetkellä Helsingin ja Tukholman pörsseissä noin 18 miljardia euroa. Perinteisesti teleoperaattorina toiminut yhtiö on siirtynyt vahvemmin uusiin liiketoimintoihin, ja Telia on esimerkiksi Tanskassa pyrkinyt yritysostoilla mukaan maksu-tv-liiketoimintaan.

MTV3:n liiketoiminta on Suomessa jo pitkään ollut raskaasti tappiollista, eikä perinteisen tv-liiketoiminnan vähentyviä tuloja ole pystytty paikkaamaan uudella liiketoiminnalla. MTV3 on tehnyt suuria tappioita erityisesti kalliiden lähetysoikeuksien hankkimisen myötä menneinä vuosina.

» Lähetä palautetta toimitukselle