Suomi tasapeliin Tshekin kanssa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Suomi ja Tshekki aloittivat valmistautumisen World Cupiin tasaväkisissä merkeissä. Prahassa pelattu ottelu päättyi kolmannen erän maalien ansiosta lukemiin 1-1.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat maalittomia Tomas Vokounin ja Kari Lehtosen pitäessä maaliverkot puhtaina. Kolmannen erän 46. minuutilla Suomi siirtyi Jere Lehtisen maalilla 0-1 -johtoon. Syötön osumaan antoi Teemu Selänne.

Suomi roikkui sitkeästi kiinni voitossa, mutta 55. minuutilla kotijoukkue sai ottelun tasoihin ylivoimalla. Robert Reichel syötti ja suomalaisillekin tuttu Marek Zidlicky siirsi kiekon ohi hyvin torjuneen Lehtosen. Enempää maaleja ottelussa ei nähty. Joukkueiden parhaina pelaajina palkittiin Lehtonen ja Zidlicky.