NJD - BUF 1.00
DET - PHI 2.00
FLA - MTL 2.00
ANA - WSH 4.00
CGY - ARI 23.00

Sport hankki kaksi nuorta lupausta - valmennukseen myös vahvistusta

LIIGA / Uutinen
Sport saa vahvistusta kentälle ja penkin taakse.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport on tehnyt sopimukset nuorten Toivo Pennasen ja Gustav Willman Borvikin kanssa. Vaasalaisten valmennusryhmä täydentyy puolestaan mentaalivalmentaja Lasse Norrgårdilla.

Norjalaishyökkääjä Gustav Willman Borvik siirtyy Vaasaan SHL-joukkue Luleåsta, jonka juniorijoukkueessa hän pelasi kaksi edelliskautta. 19-vuotias hyökkääjä iski SuperElitserienissä viime kaudella 32 ottelussa tehot 12+19. Hyökkääjä teki myös debyyttinsä miesten peleissä, kun vyölle tuli kuusi SHL-ottelua.

Puolustukseen uutta verta tuo 20-vuotias Toivo Pennanen. Joensuulaislähtöinen puolustaja pelasi neljä viime kautta KalPan juniorijoukkueissa. Päättyneellä kaudella hän tehtaili A-nuorissa runkosarjassa 42 ottelussa 24 tehopistettä, joiden lisäksi 13 pudotuspeliottelua toivat tilille 12 pistettä. Kauden päätteeksi KalPa juhli Suomen mestaruutta.

Molempien pelaajien sopimukset ovat 1+1-vuotisia. Willman Borvikin sopimuksessa on lisäksi elokuun loppuun asti ulottuva koeaika.

− Molemmat pelaajat tuovat meille leveyttä ja taistelua pelipaikoista. He ovat nuoria, lupaavia ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joista pyrimme kovalla arjen työllä kehittämään vakiopelaajia joukkueeseemme, kertoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Valmennusryhmäänsä Sport vahvisti Lasse Norrgårdilla, joka aloittaa vaasalaisjoukkueen mentaalivalmentajan tehtävissä.

− Seuraamme nykyaikaa ja haluamme kehittää työkalujamme koko ajan kovenevassa kilpailussa. Hän on valmennusryhmän yksi jäsen, joka tuo osaamisensa ja apunsa mentaalipuolen asioissa valmennuksen sekä pelaajien käyttöön, Jämsä totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle