Siirtohuhut jylläävät jälleen Erik Karlssonin ympärillä

NHL / Uutinen
Senators-kapteeni Karlsson kieltäytyi kahdeksan vuoden jatkosopimuksesta.
Kuva © Getty images
Kun Erik Karlsson heinäkuun alussa jätti kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Ottawa Senatorsin kanssa tekemättä, alkoi huhumylly pyöriä.

Dallas Stars ja Tampa Bay Lightning ovat jo aikaisemmin ilmaisseet kiinnostuksensa 28-vuotiasta Erik Karlssonia kohtaan.

Nyt TSN:n Darren Dreger sekä Sportsnetin Elliotte Friedman ovat raportoineet, että keskustelu liittyen Karlssonin siirtoon on jälleen kiihtynyt.

Friedmanin mukaan Karlssonin todennäköinen määränpää on läntisessä konferenssissa ja hän uskoo Vancouver Canucksin olevan potentiaalinen vaihtoehto.

Canucksin GM Jim Benning on kuitenkin kiistänyt asian. Hän luottaa joukkueen tulevaisuuden suhteen Brock Boeseriin, Elias Pettersoniin, Quinn Hughesiin, Thatcher Demkoon ja Olli Juoleviin.

Raporttien mukaan Karlsson olisi haluton tekemään pitkää sopimusta kanadalaisjoukkueen kanssa, mutta hän itse kiistää tämän väitteen. 

Viime kaudella Senatorsin pitkäaikaisena kapteenina toiminut Karlsson keräsi tehopisteet 9+53=62. Ruotsalaispuolustaja on voittanut parhaan puolustajan Norris Trophyn kaksi kertaa urallaan, vuosina 2012 ja 2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle