Shea Weberin kauden avaus siirtyy joulukuulle - polvileikkaus aiheuttaa pitkän sairausloman

NHL / Uutinen
Weberin kauden alkua joudutaan odottamaan.
Kuva © Getty Images
Montreal Canadiensin puolustaja Shea Weber on käynyt polvileikkauksessa. Toipumisaika on vähintään viisi kuukautta, joten Weber pääsee aloittamaan kautensa aikaisintaan joulukuussa.

Polvileikkauksen avulla hoidettiin Shea Weberillä todettu nivelkierukan repeämä. Operaatiota jouduttiin siirtämään Weberin oltua jalkaleikkauksessa maaliskuussa. Viime kaudella Weber pystyi pelaamaan vain 26 ottelua.

− On pettymys, että polvivamma pidentää Shean toipumisaikaa. Valitettavasti tämä asia ei ole meidän kontrollissa, ja meidän täytyy luottaa täysin lääkäreihin. Olemme luottavaisia, että toipuminen sujuu odotetusti ja hän palaa kehiin niin pian kuin mahdollista, kommentoi Canadiens-GM Marc Bergevin.

Kesäkuun puolivälissä suoritettu operaatio aiheuttaa Weberille 5−6 kuukauden sairausloman. Hänen uskotaan palaavan NHL-kaukaloihin joulukuun puolivälissä.

Urallaan 867 NHL-ottelua pelannut Weber pelasi 11 kautta Nashville Predatorsissa, ennen kuin hänet kaupattiin kesällä 2016 Canadiensiin vaihdossa P.K. Subbaniin.

» Lähetä palautetta toimitukselle