SaPKon ensi kauden joukkue rakentuu − seuran hallituksessa muutoksia

MESTIS / Uutinen
Hämäläisen kehityskäyrä näyttää ylöspäin.
Kuva © Antti Varonen
SaPKo tiedotti maanantaina tehneensä jatkosopimukset puolustaja Casimir Jürgensin ja hyökkääjä Rasmus Hämäläisen kanssa. Seura kokee myös toimiston puolella muutoksia, sillä Petri Karppanen siirtyy alkavan vuoden alusta toimitusjohtajaksi.

Jatkosopimus Casimir Jürgensin kanssa kattaa seuraavan kauden. Rasmus Hämäläinen puolestaan kiekkoilee Savonlinnassa kevääseen 2018 saakka. SaPKo kertoo tiedotteessaan molempien paluuajankohdan selviävän vuoden vaihteessa.

SaPKolla on tällä hetkellä kaudelle 2016-2017 kasassa neljä pelaajasopimusta: Jürgensin ja Hämäläisen lisäksi joukkueessa jatkavat Lasse Tiilikainen ja Joonas Hyttinen.

Toimitusjohtaja vaihtuu

SaPKon toimitusjohtajaksi astuu vuoden alusta Petri Karppanen, joka korvaa myyntipuolelle siirtyvän Pertti Väreen. Karppanen on aiemmin toiminut seurassa myyntipäällikkönä.

− Hallitus katsoi, että uuden toimitusjohtajan on hyvissä ajoin pystyttävä suunnittelemaan ja toteuttamaan asioita jotka liittyvät tulevaan kauteen, kertoo SaPKo vaihdoksen taustaja tiedotteessaan.

− Petrin vahvuuksiksi katsottiin muun muassa organisaation tunteminen, hyvät suhteet yhteistyökumppaneihin, itse pelitapahtuman tunteminen ja kehittäminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle