Saksa nöyryyttää Kanadaa olympialaisten välierässä - Brule lensi suihkuun

MAAJOUKKUE / Uutinen
Saksalaiskannattajat juhlivat Gangneungissa.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Saksa on tekemässä toista jättiyllätystä olympialaisissa. Toisen erän jälkeen se johtaa välierää Kanadaa vastaan jo 4-1.

Olympialaisten välieräottelu Kanadan ja Saksan välillä on todellisissa yllätyslukemissa. Saksa johtaa toisessa erässä peräti 4-1.

Brooks Macek vei Saksan avauserässä 1-0-johtoon. Toisen erän alussa joukkue lisäsi johtoaan jo 3-0:aan Matthias Plachtan ja Frank Mauerin osumilla.

Kanadan Gilbert Brule tykitti kovalla laukauksellaan kavennuksen pian Saksan 3-0-osuman jälkeen, mutta Patrick Hager onnistui muutama minuutti myöhemmin lisäämään Saksan johtoa.

Brule oli kuitenkin pian maalinsa jälkeen pahanteossa. Hän taklasi keskialueella David Wolfia törkeästi suoraan päähän. Wolf jäi hetkeksi jään pintaan makaamaan, ja hänet talutettiin pukukopin puolelle. Brule sai tilanteesta ottelurangaistuksen.

Saksa on edennyt senaastiomaisesti turnauksessa välierävaiheeseen, sillä se yllätti jo puolivälierässä Ruotsin.